Hava Durumu

Buse Varol: 'Alişan'ı ilk kez bu kadar çaresiz gördüm'

Geçtiğimiz hafta Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile trafik kazası geçirem Alişan, eşiyle birlikte Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Kazayla ilgili konuşan çiftten Varol, "Alişan'ı ilk defa bu ağlarken ve çaresiz bir şeyler yapmaya çalışırken gördüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2020 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2020 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Buse Varol: 'Alişan'ı ilk kez bu kadar çaresiz gördüm'

Şarkıcı Alişan ve ailesi, geçtiğimiz çarşamba günü Manisa Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında yaptıkları trafik kazasıyla ölümden döndü.

Üç kez takla atan ve metrelerce sürüklenen araçtan, Alişan ve ailesiyle birlikte oğullarının bakıcısı da kazayı yara almadan atlattı.

Instagram hesabından canlı yayın yapan çiftten Buse Varol, "O travma kolay kolay atlatılacak bir şey değil. En büyük şükrettiğim şey, hepimiz hayattayız ve çok sağlıklıyız. Allah hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Ben ilk defa Alişan'ı böyle çaresiz, ağlarken gördüm" dedi.

Alişan ise, "Allah bize bir şans daha verdi. Bir şeyleri ders olarak çıkarmamızı istedi. Ben araba kullanırken ne yapmamam gerektiğini, bundan sonra nasıl olmam gerektiğini anladım. Benim de bazı hatalarım muhakkak olmuştur, kimse hatasız değil bundan sonra daha dikkat ederek yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

Alişan, kazada oğlu Burak'ın zarar görmemesi için üzerine kapaklanan Vietnamlı bakıcısı Marianne Villamer Candayan ile ilgili, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var" demişti.

Alişan, Vietnamlı Marianne Villamer Candayan'ın artık aileden biri olduğunu belirterek, "Ömrümüzün sonuna kadar o da istediği süreçte hep bizimle olacak. Maddi ve manevi olarak yanında olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.