Hava Durumu

'Bursaspor'u yabana atmayın'

Teknik direktör Tamer Tuna ve Bursalı yardımcısı Tahsin Tam, Bursaspor'u yakından takip ettiklerini ve bu sezon ligde söz sahibi olacağına inandıklarını belirttiler.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Bursaspor'u yabana atmayın'

Gökhan Gündoğdu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden olan Göztepe hazırlıklarını Avusturya'nın Seefeld bölgesinde sürdürüyor. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın Bursa patentli yardımıcısı Tahsin Tam'ı Sarı Kırmızı ekibin kamp yaptığı bölgede Bursa Hayat Gazetesi olarak ziyaret ettik. Geçen sezon Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımıclığını yapan ve ayrıldıktan sonra ilk kez teknik adamlık heyecanı yaşayacak olan Tamer Tuna, yeni sezonda hedeflerini ve Bursaspor hakkında açıklamalar yaptı.

Yeşil Beyazlı ekibi yakından takip ettiğini söyleyen genç teknik adam, "Bursaspor çok büyük bir camia. Geçen sezon son anda direkten döndüler. Bu sezon yeniden bir yapılanma içindeler. Paul Le Guen çok kaliteli bir teknik adam. Yeni transferler de yapıyorlar. Bence bu sezon ligde söz sahibi olurlar" diye konuştu.


HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK


Göztepe olarak hedeflerinin öncelikle ligde kalmak olduğunu da belirten Tamer hoca, "Sezon çok zorlu geçecek. Her takım güçlendi. Kıran kırana maçlar oynayacağız. Bizde kadromuzu olduğunda güçlendirmeye çalıştık.

Bizim önceliğimiz bu ligde tutunabilmek. İyi bir hazılrık dönemi geçiriyoruz. Sezona Fenerbahçe ile seyircisiz olarak başlayacağız. Ardından Kayseri deplasmanı ve ardından yine seyircisiz Trabzonspor'u ağırşayacağız

. Bu 3 maçta istenilen sonuçları almak bizim için çok önemli. Biliyorsunuz lige yeni çıktık. Güzel oyuncular aldık. Oscar Scarione, Ghilas ve Sabri Sarıoğlu gibi Türk futbolunu yakından tanıyan isimleri aldık. Birkaç eksik bölgeye de transfer yapıp lige hazır hale geleceğiz. Dediğim gibi ilk işimiz ligde kalablmek. Bunu başarmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.


BURSASPOR İYİ YOLDA


Tamer Tuna'nın Bursa patentli yardımıcısı Tahsin Tam'da Göztepe'de görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Uzun yıllar Gazinatespor'da görev yaptık. Bundan sonra tüm enerjimizi Tamer hocamızla beraber Göztepe'nin başarısı için harcayacağız. Genç bir teknik ekip var. Başarılı olmak istiyoruz.

Camiamız bize tam destek verdi. Onları mahçup etöeyeceğiz" şeklinde konuştu. Bursaspor'u da değerlendiren Tahsin Tam, "Yeşil Beyazlılar bu sezon öncelikle tecrübeli ve Avrupa futbolunu iyi bilen Paul Le Guen'i alması bence büyük bir transfer. Fransız hoca başarılı olacktır. Bursaspor'da bu sezon üst sıraları kovalaması bence süpriz olmaz. Çünkü taraftarlarıyla bir bütün olduğunda Yeşil Beyazlılar bu sezon Süper Lig'e damgasını vurabilir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.