Hava Durumu

Bursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs devrildi!

Bugün oynanacak Erzurum deplasman maçına giden Bursaspor taraftarının otobüsü devrildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor taraftarlarını taşıyan otobüs devrildi!

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TFF 1. Lig'de oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı deplasmanında takımlarını desteklemek için Erzurum'a giden Bursasporlu taraftarların içinde bulunduğu Orhan Yılgın idaresindeki 16 AHL 409 plakalı otobüs, Aşkale ilçesi yakınlarındaki Tepebaşı mevkisinde kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.

Kazada 45 taraftarın bulunduğu otobüste hafif yaralanan 2 kişi ayakta tedavi edildi. Taraftarlar, kendilerine tahsis edilen başka bir otobüsle şehir merkezine hareket etti.

Takımlarını desteklemek için geldiklerini belirten Bursaspor taraftarı, "Takımımızı desteklemek için gidiyorduk. Yavaş gidiyorduk, önümüze kamyon kırdı ona vurmamak için öbür tarafa kırdık. O sırada devrildik. Çok şükür arkadaşlarımızda bir şey yok tek sevindirici haber bu" dedi.
Kazadan dolayı uzun araç kuyrukları oluşurken, Tepebaşı Geçidi yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.

BAŞKAN MESTAN:HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza haberini alır almaz olay yerinde bulunan arkadaşlarıyla irtibata geçtiklerini ve endişelenecek bir durum olmadığını bildirdi.

Mestan, kazada yaralanan olmadığı bilgisini aldıklarını ifade ederek, "Taraftarlarımız ve aileleri merak etmesinler, hepsinin durumu iyi. Zaten çok az bir yol kalmıştı taraftarlarımızın gideceği yere varmasına. Kaza yerine başka otobüs gönderdik, taraftarlarımızı o otobüslerle gidecekleri yerlere ulaştıracağız. Hepimize geçmiş olsun." diye konuştu

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA!

"Geçmiş Olsun Takımımızın Erzurum deplasmanında oynayacağı maç için Bursa'dan Erzurum'a hareket eden taraftarlarımızın bulunduğu otobüsün Aşkale'de yoldan çıkarak devrildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralanan taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bursaspor taraftarı grubu TEXAS'ın yaptığı paylaşımda ise,"Erzurum deplasmanına giden otobüslerimizden biri, Aşkale civarlarında yoldan çıkarak devrilmiştir. Ağır yaralımız yoktur. Kardeşlerimize geçmiş olsun" denildi.

"TARAFTARLAR DİĞER OTOBÜSLERLE YOLA DEVAM ETMEKTE"

"Gerekli tüm müdahaleler yapılmıştır. Tüm kardeşlerimiz diğer otobüslerce yola devam etmektedir. Tekrar herkese geçmiş olsun. Allah daha kötüsünü yaşatmasın" 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.