Hava Durumu

Bursaspor taraftarı Başkan Ali Ay' a seslendi: 'Transfer yap başkan'

Ligin ikinci yarısının başlamasına 72 saat kala, takıma takviye yapmayan Ali Ay ve yönetime camiadan tepkiler yükselirken, Samet Aybaba'nın verdiği listedeki isimler farklı takımlara imza atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor taraftarı Başkan Ali Ay' a seslendi:  'Transfer  yap başkan'

Bilal KAYAALTI

Süper lig takımları kamp döneminde kadrolarını güçlendirirken, Bursaspor'da sessiz bekleyiş devam ediyor. Antalya'daki hazırlık maçında E.Y. Malatyaspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan yeşil beyazlıların oynadığı futbol, tehlikenin kapıda olduğunu bir kere daha gösterdi. Özellikle hücum bölgesinde rakibine karşı hiçbir varlık gösteremeyen Timsah, taraftarlarını çileden çıkarırken, yapılması gereken transferlerle ilgili hala bir adım atmayan Ali Ay'ın bu tavrı taraftarlar arasında tepkilere neden oluyor.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERİYOR...

Takıma bu sezon kazandırdığı genç oyuncularla adından sıkça söz ettiren teknik patron Samet Aybaba, yönetime yapılacak takviyeler konusunda sürekli uyarılarda bulunmasına rağmen, Başkan Ay'ın transferlerle ilgili kulaklarını tıkıyor. Tecrübeli hocanın transfer edilmesi için yönetime verdiği isimler başka takımlarla anlaşıyor. Yaşanan bu durum yeşil beyazlı taraftarları üzüntüye sevk ediyor. Armanın peşinde koşanlar Ay ve ekibine sosyal medyadan sert eleştiriler yaparak, yönetimin acil ve net adımlar atması konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Ekonomik anlamda da zor günlerden geçen Bursaspor'da transfer tahtasının da açılmaması endişelerin artmasına neden oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.