Hava Durumu

Bursaspor kesenin ağzını açıyor! İşte o bomba transferler...

Bursaspor'un bir dönem PSG ve Lyon'la efsaneleşen Paul Le Guen'le anlaştığı haberleri şehirde sevinç yaratırken bugünden itibaren arka arkaya bomba transferlerin açıklanması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor kesenin ağzını açıyor! İşte o bomba transferler...

Le Guen tamam şimdi sıra transferlerde...

Bursaspor'un bir dönem PSG ve Lyon'la efsaneleşen Paul Le Guen'le anlaştığı haberleri şehirde sevinç yaratırken bugünden itibaren arka arkaya bomba transferlerin açıklanması bekleniyor.

Yusuf Erdoğan

Burssapor Trabzonspor'lu Yusuf Erdoğan'dan evet yanıtı aldı. Ancak oyuncunun sözleşmesi sürüyor. Bursaspor'un takas teklifiyle Trabzonspor'un karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Miguel Lopes

Geçtiğimiz yılı Akhisar'da kiralık geçiren 30 yaşındaki Miguel Lopes için Bursaspor Sporting Lizbon'la görüşmüştü. Ancak seneliği 850 bin Euro'dan 3 yıllık bir sözleşme isteyince transfer girişimi daha başından sona erdi. Şimdi de Stefan Ristovski ismi geçiyor. 25 yaşındaki sağ bekin bonservisi elinde bulunuyor. İtalya Serie B'de oynayan futbolcuya resmi teklif yapıldı.

Tunay Torun

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Tunay Torun'la da temasa geçildiği ancak sonrasında halen bir gelişme olmadı.

Paul Baysse

Olay gazetesi Nice'in stoperi Paul Baysse'yle görüşüldüğünü durumunun kısa sürede netleşeceğini belirtmişti. Oyuncunun menajeri Bursa'ya çağrıldı. Oyuncunun peşinde Galatasaray da var.

Kayserispor'un formasını giyen Güray Vural'la da prensipte anlaşıldı. İddiaya göre Kayserispor'da kalmak istemeyen oyuncu için Bursaspor, 350 bin lira bonservis ödeyecek.

Sebastien Bassong

Yeşil- Beyazlılar'ın, daha önce Bursa'ya davet ederek tesisleri gezdirdiği 30 yaşındaki Kamerunlu defans oyuncusu Sebastien Bassong'un Timsah'ın formasını giymeyi kabul ettiği ifade edilmişti. Sonrasında bir gelişme kaydedilmedi.

Asamoah Gyan

Asamoah Gyan. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran itibariyle bitiyor. Bursa Hakimiyet gazetesi Gyan'a gönderilen teklifi yayınladı. Oyuncuya yıllık 1 milyon 600 bin euro'dan 3 yıllık teklif sundu. Bursaspor heyeti bugün İstanbul'da masaya oturacağı oyuncunun menajeriyle görüşme yapacak. Transferin bugün duyurulabileceği belirtiliyor.

Süleyman Koç

Olay gazetesinden Orhan Güney'in iddiasına göre Bursaspor, Rizespor'dan Süleyman Koç'u da istiyor. Ancak iki takım arasındaki düşme mücadelesi nedeniyle yaşanan gerginlik bu transferi çıkmaza sokuyor. Bursaspor'un takas teklifiyle yine de Rizespor'un kapısını çalacağı belirtiliyor.

Alex Song ve Ashley Young

Yine Orhan Güney'in Alex Song ve Ashley Young isimlerini de gündeme getirdiğini de belirtelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.