Hava Durumu

Bursaspor formasının sırt sponsoru belli oldu

Bursaspor'un resmi sayfasında forma sırt sponsoru duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor formasının sırt sponsoru belli oldu

İşte resmi sayfada yapılan o açıklama; 

'İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde yapılan imza törenine Başkan Mesut Mestan, Uludağ İçecek AŞ adına Ömer Kızıl, Genel Müdür Mete Öz ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Sponsorluk töreni öncesi kısa bir konuşma yapan BaşkanMesut Mestan, "Bizim için önemli günlerden bir tanesi. Uludağ ailesi ile sponsorluk anlaşması yapıyoruz. Bursaspor için hayırlı olmasını arzuluyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan Uludağ İçecek AŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, "Biz çocukluktan beri ali olarak Bursasporluyuz. Atatürk Stadında büyüdük. Önemli olan kurumların, taraftarların, şirketlerin Bursaspor'un yanında olması gerekiyor. 2000'den bu yana  Bursaspor'un formasının arkasında iyi günde de kötü günde de biz olduk. Babamın yönetici olduğu dönemde Kupa şampiyonu olurken Uludağ reklamı verdi. Ağabeyim Levent Kızıl başkanlığında 2. Lig şampiyonu olmuştuk. Taraftar destek vermeli. Futbol en fazla ilgi çeken branş. Bilet alamayacak taraftarların biletini alırız" diyerek şöyle devam etti:

TARAFTAR DESTEK OLMALI

"Son dört yıla bakın cezalar nedeniyle Bursaspor Kulübü çok para ödedi. Teksas tribünü Türkiye'nin en yaratıcı taraftarı. Keşke Teksas Tribünü tüm takımların taraftarlarına açılsa da onlarda nasıl tezahürat yapıldığını öğrenseler. Bencek Teksas Bursa'nın en önemli markası. Bunun içinde taraftarında kendisini olumlu yöne çekmeli."

ŞİRKETLER ZORDA

"Sponsorluk için ikiye ayırmak gerekiyor. İlk markalar, diğerleri ise yatırım ve endüstriyel firmalar. Ekonomik anlamda iyi yere gelen tüm Bursalı firmalar eğitime, spora, kültüre katkı koymak zorundalar. Ülke olarak ekonomik açıdan dar boğazdan geçiliyor. Şirketlerde zorda. Buna rağmen firmalar destelerini yapmalı. Belli sayıda çalışanına kombine almalı. Biz Uludağ olarak her sezon 150 kombine alıp çalışanlarımıza dağıtıyoruz. Kurumlarda bunu yapabilirler. Hoş olur. Kurumların şirketlerin, Bursaspor'a destek vermesi lazım. Mesut başkana destek vermek lazım. İşini oğluna devretmiş. Biz arkasındayız. Herkesten bursaspor'a destek olmasını istiyoruz."

30 YILDIR BURSASPOR'UN YANINDAYIZ

Uludağ İçecek İcra Kurulu Başkanı Mete Öz, "2005-2006 sezonun da ben yöneticiydim. Bu duruma benzer durum vardı. Hesaplar hacizliydi. Yayın geliri yoktu. Spor Totodan gelir vardı. Gençlik Spor ona el koymuştu. Merinos hesaplarıyla iş yaptık. Mesut başkanımız o dönem genel sekreter bende mali asbaşkandım. O gün oldu, bugünde olacağına inanıyorum. Biz Uludağ firması olarak Bursaspor'un 30-40 yıldır arkasındayız. Son 20 yılda en fazla destek vereniz. Arkasında olmaya devam edeceğiz. Ekonomik krize karşın yine Bursaspor'un arkasında olmaktan gurur duyuyoruz. O zaman uğurlu gelmişti. İnşallah bu yıl uğurlu gelir süper lige çıkarız" dedi.

Konuşmaların ardından bir yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Uludağ İçecek AŞ ile forma sponsorluğu töreninin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkanımız Mesut Mestan, hem basın mensuplarının sorularını hem de gündemi değerlendirdi.

Yaklaşık 45 gün önce gerece geldiklerinin altını çizen Başkanımız, "Ben geçmişte de enkaz edebiyatı yapmadım, yapanları da sevmiyorum. Zor bir süreçte olduğumuzu, neler yapacağımızı biliyorduk. Belirli tecrübelerimiz var. Yaşımız olgunlaştı. Ben yönetici olarak 2 yıl 2. Lig'de, Süper Lig'de şampiyonluk yaşayıp, Avrupa'ya Şampiyonlar Ligi'ne katılmış bir yöneticiyim. Biz camia olarak en dibi de zirveyi de gördük" diyerek şöyle devam etti:

BAŞKANI İCRAATI GÖSTERİR

"Ben çok konuşmam ve konuşmayı sevmem. Başkan her şeye konuşmaz. Başkanı gösteren icraatıdır. Görevde olduğumuz 45 gün gerçekten krizden çıkabilmek için çok azdır. Gelinen noktada zorluklar var. Sizler beni aradınız, sizlere cevap veremedim. Tabii sizlerinde görevleri var. Saygı duyuyorum. Ancak kulübün menfaatlerini düşünmem gerekiyordu. Doğru bilgide yanlış bilgilerde aldınız. Ben işler çözüldükten sonra Eylül ayında konuşacağım."

MAHKEME KARARI DURDUDURULDU

"Hepiniz biliyorsunuz perşembe günü mahkeme tarafından Haziran ayında alınan kararları biliyorsunuz. Mahkemeye müracaat ettik. Mahkeme bizi haklı buldu ve bugün çok şükür iptal edildi. Bursaspor'un oyuncuları kaliteli ve yeteneklidir. Bugüne kadar sürekli keşke gençlerimiz oynatsak diyorduk. Bugün kadroya bakıyorum oynayanların yüzde 90'ı Vakıfköy patentli. Herkes huzursuz, bende huzursuzum. Keşke takviye yapabilsek diyorum. Transfer yasağı bir günlük değil, 1 yıllık olay. Biz bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. Bir noktaya geldik. Bursaspor menafati için bunları paylaşamıyorum. Bursaspor'un bütün oyuncuları çok değerlidir. Ederini bulursa düşünürüz. Bursaspor'un olduğu her lig önemlidir. Bursaspor'suz tat tuz olmaz."

KENETLENMEMİZ GEREKİYOR

"Biz geldiğimiz günden bu yana öldük bittik edebiyatı yapmıyoruz. Dışarıda farklı algılar oluşturulmak isteniyor. Bu nedenle Bursa olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Kenetlenemezsek işimiz zor. Bunun içinde siz medya mensuplarına önemli görev düşüyor. Bizler bugüne kadar sosyal medyaya bakıp ne karar alıyoruz, nede iş yapıyoruz. Doğru bildiğimiz her şeyi yönetimimizle birlikte yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.

İSTANBUL'DAN ALGI OPERASYONU

"Bursaspor büyük camiadır. İstanbul medyası son günlerde futbolcularımızla ilgili algı oluşturmak istiyor. Ancak bunu bize yediremezler. Biz oradan geçtik geri dönüyoruz. Sonunu görün hepsinin yanıldığını görecekseniz. Hiç bir insan Bursaspor futbolcusunu heba edemez."

DEĞERİNİ BULANI SATARIM

Daha önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Mesut Mestan, "Transfer tahtası Bazı zorluklar var. Yakın süreçte bunu açıklarız. Antrenmanlara yasak Bursa medyasını dışlamak değildi. Teknik kadronun isteğiyle oldu. Bursaspor sizin eviniz. Herkes gelebilir. Hepsinin vakti ve sırası var. Umut Meraş'ın hata yaptığını düşünüyorum. Merhum başkanımız İbrahim Yazıcı'nın bir sözü var, "Her oyuncu değerini bulursa satarım. Gerekirse ceketimi de satarım' demişti.  Değerini bulan her futbolcuyu satarım" diye cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.