Hava Durumu

Bursaspor'dan Igor Tudor açıklaması

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor ile daha önce görüşme yaptıkları yönündeki iddialara yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor'dan Igor Tudor açıklaması

 Başkan Ay, "Böyle bir şey için kesinlikle bana gelmeyin dedim. Ne Igor ile ne de Karabükspor Başkanı ile bir görüşme olmadı" dedi. 
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için özel uçakla Yenişehir Havaalanı'ndan Kayseri'ye hareket eden Bursaspor'da Başkan Ali Ay, yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Çalışmaların iyi gittiğini ifade eden Ay, "Hummalı bir çalışma var. Öyle zannediyorum, 1 hafta 10 gün sonra takım fiziksel açıdan hazır hale gelecek. Emre, Furkan ve Bilal de herhalde Mart'ın 15'ine kadar hazır hale gelecekler. Takımımızda daha fazla rekabet olacak. Yarınki maçta da sadece oynamak değil, iyi oynamak, mücadele etmek de önemli. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.

"Böyle bir şey için bana gelmeyin dedim"
Galatasaray'ın Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor'u serbest kalma maddesini kullanarak takımın başına getirmesinin ardından Bursaspor'un da daha önce ilgilendiği yönünde çıkan iddialara ilişkin konuşan Ay, "Birkaç arkadaş söyledi bana. Ben etik olmadığını söyledim. Böyle bir şey için kesinlikle bana gelmeyin dedim. Ne Igor ile ne de Karabükspor Başkanı ile bir görüşme olmadı. O konu orada kapandı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.