Hava Durumu

Bursaspor:1-Kasımpaşa:0

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor, ligin dibindeki Kasımpaşa'yı ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor:1-Kasımpaşa:0

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 12'ye yükseltti. Timsah'ın golü 62. dakikada oyuna girer girmez Jorquera'dan geldi. Bursaspor bu skorla ligde 2. sıraya yükseldi! Kaleci Harun Tekin, imza attığı başarılı kurtarışlarla maça damga vurdu. Kasımpaşa, 74. dakikada İsmail Konuk'un elle oynaması sonucunda kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. İsmail Konuk, elle oynama sonucunda ikinci sarıdan kırmızı kart görerek Bursaspor'u 10 kişi bıraktı.

MAÇTAN DAKİKALAR!

90' Hakemin son düdüğü geldi. Bursaspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.

90' Sol kanatta indirilen topla buluşan Bengali Koita ceza sahası içinde kontrolünü yapıyor. Penaltı noktasının hemen arkasından vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90' Sağ kanatta Herolind Shala'nın attığı uzun pasla ceza sahası içinde topla buluşan Adem Büyük altıpasın hemen yanından vuruşunu yapıyor ancak bu top kalecinin de bakışları arasında yandan dışarı çıkıyor.

90' Maçın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

90' Tomas Sivok'un attığı uzun pasa hareketlenen Sercan Yıldırım sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

89' Sağ kanatta Yonathan Del Valle'nin verdiği kısa pasa hareketlenen Sercan Yıldırım sarı kart ile cezalandırılıyor.

88' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Herolind Shala ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Merter Yüce bu topu kafa ile topu uzaklaştırdı.

85' Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Andre Castro geçiyor. Andre Castro ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak arka direkte Harun Tekin bu topu yükselerek kontrol ediyor.

84' Bursaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Kubilay Kanatsızkuş çıkıyor ve yerini Merter Yüce'ye bırakıyor.

81' Kasımpaşa'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Tunay Torun çıktı ve yerini Batuhan Altıntaş'a bıraktı.

80' Aziz Behich ve Tunay Torun faul sonrası birbirine giriyor. Hakem bu tartışma sonunda her iki oyuncuyu da sarı kart ile cezalandırılıyor.

78' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Harun Tekin bu topu iki hamlede kontrol etti.

77' Cristobal Jorquera, Adem Büyük'e yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

75' Penaltı atışı için topun başına Tunay Torun geçiyor. Torun'un kullandığı penaltıyı kaleci Harun kurtardı! Penaltı atışı için topun başına geçen Tunay Torun kalecinin soluna yolluyor. Kaleci Harun Tekin aynı köşeyi tahmin ediyor ve topu yatarak kurtarıyor. Dönen topa hareketlenen Bengali Koita vuruşunu yapıyor ancak topa tekrar Harun Tekin müdahale ediyor ve kornere gönderiyor.

74' İsmail Konuk, elle oynama sonucu ikinci sarıdan kırmızı kartı görüyor ve oyundan atılıyor.

74' İsmail Konuk, ceza sahası içinde topu elle kontrol ediyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

72' Ceza sahası yayı önü sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Adem Büyük kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

71' İsmail Konuk, Bengali Koita'ya yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

68' Andre Castro'nun kısa pasına hareketlenen Tunay Torun ofsaytta kalıyor.

67' Kasımpaşa'da ikinci oyuncu değişikliği, Abdullah Durak çıkıyor ve yerini Herolind Shala'ya bırakıyor.

62' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Yonathan Del Valle ceza sahası içine ortasını yapıyor. Sercan Yıldırım ön direğe yakın bölgeden kafa vuruşunu yapıyor ancak Kenneth Otigba bu topa müdahalesini yapıyor ve uzaklaştırıyor. Uzaklaşan topu ceza sahası yayı içinde kontrol eden Cristobal Jorquera düzgün ve sert bir vuruşla ağlar ile buluşturuyor. Cristobal Jorquera'nın golü ile Bursaspor 1-0 öne geçiyor.

62' GOOOLLL! Jorquera'nın golüyle Bursaspor 1-0 öne geçiyor! Jorquera'nın oyuna girdikten sonra topa ilk dokunuşu gol oldu.

61' Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği, Joshua John çıkıyor ve yerini Sercan Yıldırım'a bırakıyor.

61' Bursaspor'da ilk oyuncu değişikliği, Ricardo Faty çıkıyor ve yerini Cristobal Jorquera'ya bırakıyor.

59' Sol kanatta Andre Castro'nun verdiği kısa pasla topla buluşan Adem Büyük ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Harun Tekin'in ellerinde kaldı.

58' Sol kanattan atılan pasa hareketlenen Adem Büyük ofsaytta kalıyor.

57' Kasımpaşa'da ilk oyuncu değişikliği, Franck Etoundi çıkıyor ve yerini Bengali Koita'ya bırakıyor.

55' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte İsmail Konuk kafa vuruşunu yapıyor ancak rakip oyuncuya çarpan top tekrar kornere gidiyor.

54' Sol kanattan kazanılan duran top sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgede İsmail Konuk kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten dışarı çıktı.

50' Maçın bu dakikalarında karşılıklı top kayıpları var.

47' Orta alana yakın bölgeden kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademeye giren defans oyuncuları bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı. 

İlk yarı sonucu: Bursaspor: 0 - Kasımpaşa:0

45' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğüyle ilk yarı sona eriyor.

45' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.

43' Adem Büyük'ün ceza sahası içine çevirdiği topa hareketlenen Franck Etoundi ofsaytta yakalanıyor.

40' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Pablo Batalla ceza sahası içine girip ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.

39' Sağ kanattan gelişene atakta topla buluşan Joshua John ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak yapılan bu orta kimseye ulaşmıyor.

35' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgede topa hareketlenen Adem Büyük kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

34' Sol kanatta Olivier Veigneau'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Tunay Torun bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak Harun Tekin bu topu tokatlayarak uzaklaştırıyor.

33' David Pavelka'nın kısa pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Adem Büyük soluna çekip şutunu kaleye yolluyor ancak bu top üstten auta çıkıyor.

32' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgeden altıpas içinde topa hareketlenen Kubilay Kanatsızkuş kafa vuruşunu yapıyor. Üst direğe çarpan bu top oyun alanına geri dönüyor.

29' Sol kanattan Andre Castro'nun çevirdiği topa hareketlenen Tunay Torun ofsaytta kalıyor.

29' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu uzaklaştırıyor.

28' Kasımpaşa atağında Andre Castro'nun ceza sahası dışından yerden sert vuruşunda kaleci Harun topu kornere çeliyor.

24' Orta alanda yapılan karşılıklı top kayıpları ile maç devam ediyor.

21' Sol kanatta topla buluşan Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top defans oyuncularının kontrolünde kaleci Ramazan'da kalıyor.

19' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kaleci Harun çift yumrukla topu uzaklaştırıyor.

19' Sol kanattan gelişen atakta Franck Etoundi pasını Adem Büyük ile buluşturuyor. Adem Büyük ceza sahası içinden şutunu çekiyor ancak İsmail Konuk'dan seken top kornere gidiyor.

17' Sağ kanatta topla buluşan Franck Etoundi ceza sahasına ortasını yapıyor. Altıpas önünde Andre Castro bu topa vurmak istiyor ancak top ayağına çarpıp auta gidiyor.

16' Sol kanatta topa hareketlenen Kubilay Kanatsızkuş bu topu elle kontrol ediyor.

14' Orta alandan atılan uzun pasa hareketlenen Franck Etoundi sol kanatta ofsaytta yakalanıyor.

14' Sağ kanatta Tunay Torun'un pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Franck Etoundi sağ çaprazda altıpasa yakın bölgeden şutunu çekiyor ancak Harun Tekin topu ayaklarıyla uzaklaştırıyor.

13' Sağ kanatta topla buluşan Yonathan Del Valle ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunmadan geri dönüyor.

10' Maçın bu dakikalarında her iki takımda karşılıklı top kayıpları yaşanıyor.

7' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Pablo Batalla bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

7' Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte indirilen top Cristian Titi'den sekip Kubilay Kanatsızkuş'un önünde kalıyor. Topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş sol ayağı ile şutunu çekiyor Kenneth Otigba'ya çarpan top kornere çıkıyor.

3' Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Olivier Veigneau ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu kafa ile uzaklaştırmayı başarıyor.

1' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi Bursaspor başlıyor.

-Her iki takım oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.

-Konuk ekip Kasımpaşa'da sakatlığı bulunan; Loret Sadiku bu maçta forma giyemiyor.

-Bursaspor'da sakatlıkları bulunan; Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir bu maçta forma giyemiyor.

-Her iki takım bu zamana kadar karşı karşıya geldiği 17 maçın 10'unda Bursaspor, 4'ünde Kasımpaşa galip geldi. Oynanan 3 maçta ise beraberlik bozulmadı. Bursaspor'un attığı 33 gole karşılık Kasımpaşa 19 golle karşılık verdi.

-Konuk ekip Kasımpaşa ise ligde oynanan 4 hafta sonunda 1 puan alarak 18. olarak son sırada yer alıyor.

-Bursaspor ligin ilk 4 haftasında aldığı 9 puan ile 5. sırada yer alıyor.

-Timsah Arena'da saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig 2016/2017 sezonu 5. Haftasında Bursaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Serkan Olguncan, Emre Malok

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Tomas Sivok, Aziz Behich, Şamil Çinaz, Ricardo Faty, Pablo Batalla, Josua John, Yonathan Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş

Yedekler: Mert Günok, Bilal Kısa, Mert Örnek, Sercan Yıldırım, Cristobal Jorquera, Merter Yüce, Tomas Necid

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu


Kasımpaşa: Ramazan Köse, Karim Otigba, Vhristian Taoruco, Abdullah Durak, Andre De Castro, Adem Büyük, Tunay Torun, David Pavelka, Franck Etoundi, Olivier Veigneau, Strahil Popov

Yedekler: Eray Birnican, Vasil Bozhikov, Herolind Shala, Bangaly Koita, Samuel Eduok, Batuhan Altıntaş, Veysel Sarı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.