Hava Durumu

Bursalılara kar uyarısı!

Meteoroloji Bursa için kar yağışı uyarısında bulundu. 3 gün yoğun yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursalılara kar uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmede yurdun büyük bölümünün kar yağışının etkisi altına gireceği bildirildi. Bugün beklenen en yüksek sıcaklık 10 olarak belirlendi. Meteorolojiye göre Bursa'da yarın yağmurlu bir hava hakim olacak. Sağanak yağış, Çarşamba günü yerini kar yağışına bırakacak. Perşembe ve Cuma günleri şiddetli kar yağışı beklenirken, Cumartesi günü'de kar yağışı devam edecek.Pazar gününden itibaren ise kar yağışı kenti terk edecek.

Bursa'da 5 günlük hava durumu..

YURTTA HAVA DURUMU

Bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus etkili olacak. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile zamanla batı kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.