Hava Durumu

Bursa'nın tüm ilçelerini gezmeye devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz'ın Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'nın tüm ilçelerini gezmeye devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'nın tüm ilçelerini adım adım gezmeye devam ediyor.

Gittiği her ilçede esnaf ve vatandaşla tek tek görüşen Bozbey, halkla, Bursa'nın sorunlarına çözüm getirecek önerilerini paylaşıyor ve vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey bu kez, Orhangazi'de temaslarda bulundu.

CARGILL İŞÇİLERİNE DESTEK

Bozbey, Orhangazi programına Cargill Fabrikası'ndan, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan ve fabrika önünde kurdukları çadırda 305 gündür hak arama mücadelesi veren 14 işçiyi ziyaret ederek başladı. Bozbey, "Sendika çalışanların bir hakkıdır. Sendika üyesi arkadaşlarımızın bu konuda birlik beraberlik içinde olması ve bu süreçte 14 arkadaşımızın işten el çektirilmesi karşısındaki duyarlılıkları son derece önemli. Umarım fabrikamız bu konudaki hassasiyetini ortaya koyar ve 14 arkadaşımız işlerine döner, ailesine katkı sağlar. Sendikalar, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Mücadelenizden dolayı sizleri kutluyorum" dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey daha sonra Orhangazi'ye geçti.

Bozbey, Orhangazi'de coşkulu ve yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Bozbey, CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ender Teke ve partililerle bir araya geldi. Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'i burada da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya ile Millet İttifakı İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz ve çok sayıda partili karşıladı. Bozbey, her iki ilçe başkanlığı ziyaretinde, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bozbey, CHP İlçe Başkanlığı karşısında bulunan Demokrat Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar'ın seçim ofisini de ziyaret etti. Çoklar ile görüşen Mustafa Bozbey, seçimlerde başarılar diledi. 

DESTEK SLOGANLARIYLA ORHANGAZİ'Yİ İNLETTİLER

Parti ziyaretlerinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi esnafını tek tek gezerek hayırlı işler dileklerinde bulundu ve hem kendisi hem de Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz için destek istedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, esnafla buluşmasının ardından beraberindekilerle birlikte Aday Tanıtım Toplantısı'nın yapılacağı salona yürüyerek geçti. Salona kadar "Orhangazi sizinle gurur duyuyor", "Sonuna kadar Mustafa Bozbey" sloganlarıyla Orhangazi sokaklarını inleten coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e, vatandaşlar da büyük destek verdi. 

BOZBEY: ORHANGAZİ'Yİ TURİZM POTANSİYELİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz'ın Aday Tanıtım Toplantısı'na, Millet İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel de katılarak destek verdi. Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda salonu dolduran vatandaşlar ve partililere seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "Birlikte yönetim" vurgusu yaptı. Orhangazi'nin sorunlarını ve çözümlerini iyi bildiklerinin altını çizen Mustafa Bozbey, "Hizmetleri hep beraber gerçekleştirerek, Orhangazi'nin de yüzünü güldüreceğiz. Farklı projelerimizle, Orhangazi'nin farkını birlikte ortaya koyacağız" dedi. Orhangazi'ye kıyısı olan İznik Gölü'nde uygulayacakları sosyal ve sportif projelerle birlikte, Orhangazi'yi turizm potansiyeli haline getireceklerini belirten Mustafa Bozbey, "İnsanların, hem hafta içi hem hafta sonu Bursa ve çevre ilçelerden buraya gelecekleri bir ortam oluşturacağız. Bunu da İsmail Yılmaz ile birlikte yapacağız" şeklinde konuştu. 

"BÜYÜKŞEHİR OLARAK ÜRETİCİYE ALIM GARANTİSİ VERECEĞİZ"

Göreve geldiklerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak kooperatifçiliğe büyük destek vereceklerini de vurgulayan Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak üretilen ürünlere alım garantisi vereceklerinin altını çizdi. Bozbey şöyle konuştu: "Hem Orhangazi hem İznik bölgesinde çiçekçiliği destekleyeceğiz. Kooperatiflerimiz çiçekleri yetiştirecek, biz de ürünleri oradan alacağız. Para dışarı gitmeyecek. Tarımsal ürünlerde de aynı şekilde yapacağız." Orhangazi zeytininin önemini vurgulayan Mustafa Bozbey, bu konuda da Marmarabirlik'i destekleyeceklerini söyledi. Bozbey, "Marmarabirlik'e rakip değil, destek çıkan bir anlayış ortaya koyacağız. Orhangazi'de İsmail Yılmaz'ın yakacağı meşaleyi, Bursa merkezde göreceğiz ve Bursa'da da, Orhangazi'de de bayrağı burca dikeceğiz" dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın, omuz omuza vererek, süreci birlik ve beraberlik içinde yöneteceklerini söyledi.

YILMAZ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Millet İttifakı İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı da, israfa ve lükse, vatandaşa kibirlenen değil, hak hukuk bilen, merhamet ve vicdan sahibi olan hizmet eri olarak vatandaşın karşısında olacaklarını söyledi. Orhangazi için projelerini açıklayan İsmail Yılmaz şöyle devam etti: "Orhangazi'ye sahip çıkacağımıza, belediyenin borcunu bitirip, maaş alamayan işçilerin alacaklarını temin edeceğimize ve bir daha mağdur olmayacaklarına, otopark ve trafik sorununa çözüm bulacağımıza, ihtiyaç sahibi ailelere gereken desteği vereceğimize, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayacağımıza, zor durumda kalan annelerimize gündüz bakım evi ve kreş imkanı sunacağımıza, güvenli bir Orhangazi için gereken önlemi alacağımıza, mahalle statüsüne dönüşen köylerimizin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey'le birlikte hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağımıza,  kooperatifleri destekleyerek çiftçilerimizin mağduriyetinin giderileceğine, şeffaf belediyecilik anlayışıyla adil ve dürüst bir yönetim şekliyle halkımıza hizmet edeceğimize, herkese eşit şartlarda güler yüzlü hizmet etmeyi ilke edineceğimize söz veriyoruz."

Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP İlçe Başkanı Ender Teke ve İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya da söz alarak, düşüncelerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.