Hava Durumu

Bursa'nın kozmetik fuarı: BUCOS

Deneyimli kadrosu ile 2015 yılında kurulan Network Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından Bursa'da düzenlenecek ve kozmetik sektörünün Bursa'daki tek fuarı olacak BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı'nın (BUCOS 2018) hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'nın kozmetik fuarı: BUCOS

BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı; Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası destekleriyle Network Fuarcılık tarafından 8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Fuarda; estetik, dermatoloji, kozmetik, el & ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler, saç bakım ve spa & wellness gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmaların katılacağı BUCOS 2018'de en yeni ürün ve yöntemler, bunların yanı sıra eğitim programları, defile ve daha pek çok etkinlik BUCOS 2018'de ziyaretçiler ile buluşacak. Bursa'nın ilk ve tek kozmetik fuarı olacak olan BUCOS 2018, aynı zamanda saç modeli ve makyaj gibi konularda 2018'in yeni trendlerini de belirleyecek.

PROFESYONELLERE VE HALKA YÖNELİK

BUCOS 2018 ile ilgili değerlendirmede bulunan BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuar Sorumlusu Onur Oral, başarılı bir fuar gerçekleştirmek için hummalı bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade etti. Oral, "Bursa 3 milyonu aşan nüfusu ile ülkemizin 4. büyük şehri ve en büyük 2. ekonomisidir. Şehrimiz ayrıca kozmetik alanında önemli bir uygulama merkezidir. Bu önemli değerler ve 2000 yılından beri kozmetik alanındaki tecrübemiz sonucunda, Bursa'da bu fuarı düzenlemeye karar verdik. Fuar alanı için Bursa şehir merkezinde ve güzel bir park içindeki mimari ödüllü bina, Merinos AKKM fuar alanını seçtik. Bahar aylarında kongre ve diğer fuarlar olması nedeni ile Şubat ayı özellikle katılımın yüksek olması amacıyla tercih edildi. Profesyonellere ve halka yönelik olacak fuarımıza katılım ücretsizdir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.