Hava Durumu

Bursa estetikle buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk, Altıparmak, İnönü ve Cumhuriyet Caddeleri ile Ovaakça ve Mehmet Akif Mahallesi'ndeki cephe sağlıklaştırma çalışmalarının ardından Ankara yolu üzerindeki çalışmaları da hızla sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 'kalite kenti' hedefi doğrultusunda özellikle ana arterlerdeki tüm kötü görüntüleri kaldırıp, kente daha estetik bir imaj kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa estetikle buluşuyor

Atatürk Caddesi ile başlayıp, Cumhuriyet Caddesi, Altıparmak Caddesi, İnönü Caddesi, Ovaakça, Mehmet Akif Mahallesi ve T2 hattına cepheli Gençosman'daki binalarda cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.

Daha önce yeni belediye binası yanındaki Ankara yoluna cepheli binalarda cephe sağlıklaştırma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'nin doğusunda kalan binalarda da cephe sağlıklaştırma çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yapılan çalışma ile bina cepheleri daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturulurken, dış cephedeki klima ve bağlantı elemanları da ahşap malzemelerle gizlenerek, görüntü kirliliği tamamen ortadan kaldırılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha önce yaptıkları uygulamaların, lokal olarak bulundukları bölgelere, genel olarak ise Bursa'ya değer kattığını söyledi.

'Marka Kent' Bursa hedefine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Başkan Altepe, "Bursa her alanda olduğu gibi mevcut yapı stoğu ile de kabuk değiştiriyor. Çarşılarda başlattığımız cephe sağlıklaştırma çalışmaları şimdi tüm ana arterlere yayıldı. Kent girişlerinde bulunan binalardaki çirkin görüntüler bir bir ortadan kaldırılıyor" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.