Hava Durumu

Bursa derbisi Karacabey'in

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan Karacabey Belediyespor, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa derbisi Karacabey'in

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı ligin ikinci yarısının ilk maçında, evinde Tofaş'ı ağırladı. Sahadan 3-0 galip ayrılan Karacabey Belediyespor ligde 11'de 11 yaparak, zirvedeki yoluna kayıpsız devam etti. Karacabey Atatürk Spor Salonu'nda oynananmücadelede, rakibini 3-0 mağlup eden Karacabey Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

Karacabey Belediyespor'un yenitransferleri Kadir Akyıldız ve İlke Coşkun'un da çıktığı ilk karşılaşmada etkili oyunları beğeni topladı.

Takım Antrenörü Mustafa Cengizmaç sonrası yaptığı açıklamada,"İlçemize müthiş bir galibiyet serisi yaşatıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Özellikle yeni transferlerimizin takıma adaptasyonları da çabuk oldu ve gücümüzü artırdı" dedi.

BAŞKAN ÖZKAN'DAN KUTLAMA

Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkanda tüm oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik ederek,"Voleybol takımımız yenilgisiz bir şekilde şampiyonluğa koşuyor. Başarısıyla büyük takdir topluyor. Bir sonraki maç olan Arkas Spor müsabakasında da takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karacabey Belediyespor, ligin 12. haftasında pazar günü saat 15.00'te, Karacabey Atatürk Spor Salonu'nda Arkas Spor ile mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.