Hava Durumu

Bursa Delice Köyü'nde geleneksel 'hayır'

Bursa'nın Keles ilçesi Delice Köyü'nde geleneksel hayır yemeği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa Delice Köyü'nde geleneksel 'hayır'

ELİF KUŞ BEŞİK

Keles'in Delice Köyü'nde verilen hayır yemeğine katılım yüksek oldu.

Köy sakinleri ve civar köylerden gelenlerle yapılan 'hayır yemeği' oldukça bereketli geçti.

 Hayır yemeğine, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Keles Kaymakamı Serhat Karabektaş, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir, AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin katılım gerçekleştirdi. Katılımın hemen sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu düğün salonu ve hayır alanının açılışını protokol üyeleri birlikte yaptı. Köy hayrında Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Bursa ve Delice civarı birçok köyden katılım gerçekleşti. Köy hayrında herkesin el birliğiyle yemek dağıtması renkli görüntüler oluşturdu

Keles Delice Köyü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:  "Keles Delice köyü olarak köy hayrı yapmış olup öncelikle köy muhtarı Ahmet Çakır, Dernek Başkanı Rıfat Çiçek, Hayır Komite Başkanı Nail Bal ve köy halkımıza özellikle Delice'nin gençleri ve aşçılarımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz ve bizi yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimize şükranlarımızı sunar eğer bir kusurumuz var ise af ola Allah yapmış olduğunuz hayırları kabul etsin inşallah..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.