Hava Durumu

Bursa'daki evinden çıkmıyor! Tayfun Erdoğan ilk kez konuştu

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020'ye geçtiğimiz günlerde veda eden Tayfun Erdoğan ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'daki evinden çıkmıyor! Tayfun Erdoğan ilk kez konuştu

'Survivor 2020'den elendikten sonra sessizliğini koruyan ve corona virüs salgını nedeniyle Bursa'daki evinden çıkmayan Tayfun Erdoğan, görüntülü konuşma yoluyla Acunn.com'un sorularını cevapladı.

"BABAM BENİ ARAMADI" 

Tayfun'un, Survivor adasında babası Emrah hakkındaki sözleri, izleyicileri çok duygulandırmıştı. Babası sorulan Tayfun, "Yarışmadan sonra beni aramadı, aramayacağını biliyordum zaten" dedi.

"Aslında adada aklıma gelmezdi ama orası çok farklı bir yer. Bir yanda açlık, bir yanda özlem derken düşünmeyeceğiniz insanlar bile aklınıza geliyor."

"Adada varlığını hissettiğim iki insan vardı sadece; annem ve dedem. Takım arkadaşlarım, babamı merak edip sorduğu için ben de anlatıyordum. Yarışma boyunca varlığını hissetmedim."

"Adada sahile tek başıma gidip hayaller kurardım, şarkılar söylerdim ve sadece annemi düşünürdüm."

TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR? 

'Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan Tayfun Erdoğan, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Bursa'da tamamlayan ve hala orada yaşayan Tayfun, bir dönem komilik yaptı. Sonrasında televizyon programlarına katılan Erdoğan, evlenme istediğiyle dönemin izdivaç programlarından birinde boy gösterdi.

Şarkıcı Emrah'ın, sonradan büyük bir baskıyla kabullendiği ancak görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden askere gideceği için babasından helallik istemiş bu olay günlerce konuşulmuştu.

Tayfun, Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Her dönemde yanımda olmasını istediğim insanın, babamın gerçekten şu anda yanımda olmasını istiyorum. 'Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel' demesini temenni ettiğim bir dönemdeyim. Kendisine ulaşmayı çok istedim. Mektup yazdım, mektuplarıma karşılık alamadım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.