Hava Durumu

Bursa'daki alışveriş merkezi yeniden açılıyor! Açıklama geldi

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgını sebebiyle geçici süreliğine faaliyetlerine ara veren Kent Meydanı AVM; 1 Haziran itibariyle yeniden açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'daki alışveriş merkezi yeniden açılıyor! Açıklama geldi

AVM'den yapılan açıklama şöyle; 

'Covid-19 salgını sebebiyle geçici süreliğine faaliyetlerine ara veren Kent Meydanı AVM'de faaliyet gösteren ve uygun izne sahip tüm mağaza ve işletmeler 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle hizmet vermeye yeniden başlayacak. Sosyal mesafe kuralları, ateş ölçümü, maske, el dezenfektanı ve eldiven kullanımı, izolasyon odası Kent Meydanı AVM tarafından alınan başlıca hijyen ve sağlık tedbirleri arasında yer alacağı Kent Meydanı AVM'nin çalışma saatleri 12.00-20.00 arası olarak belirlendi.

Çalışan ve ziyaretçilerin sağlığını korumak amacı ile AVM girişlerinde dışarıya doğru bir sıra oluşturulması, kapı girişlerine el dezenfektanlarının yerleştirilmesi, giriş ve çıkıların ayrılması, girişteki güvenlik personelinin eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi, AVM'ye maskesiz giriş yapılmamasının sağlanması, tüm girişlerdeki ziyaretçilerimizin vücut ısısının görevli güvenlik personelince temassız ateş ölçüm cihazlarıyla yapılması gibi ciddi kuralların uygulanacağı Kent Meydanı AVM'de taze hava santralleri de %100 taze hava modunda çalıştırılarak  iç hava kalitesinin en üst düzeye çıkartılması sağlanacak. Siz de ihtiyaçlarınız için, belirlenen sağlık kurallarına uyarak Kent Meydanı AVM'yi güvenle ziyaret edebilirsiniz.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.