Hava Durumu

Bursa'da yeni AK Parti İl Başkanı belli oldu!

Cemalettin Torun'un istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamayla il başkanlığına İnegöllü iş adamı Ayhan Salman getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da yeni AK Parti İl Başkanı belli oldu!

Cemalettin Torun'un istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamayla il başkanlığına İnegöllü iş adamı Ayhan Salman getirildi. Salman, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayıydı. 

"Zor bir sorumluluk üstlendik Allah mahçup etmesin"

Göreve getirilmesini değerlendiren Salman, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından il başkanlığı görevi verildi. İnşallah mahçup olmadan en iyi şekilde görevimizi yerine getirme adına sorumluluk aldık. Henüz görevi yeni aldık çok yeni bir olay önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.



Ayhan Salman kimdir?
1969 Bursa-İnegöl doğmuştur.1988 Yılında boya ticareti alanında faaliyet gösteren aile işletmesini devralarak ticaret hayatına başlamıştır.1995 yılında Hadim Şirketler Gurubunun ilk şirketi olan Hadim Boya A.Ş'yi kurarak ticaret hayatını sürdürmüştür. 1999 yılında kurulan Hadim Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş ile başarılı iş hayatı sürdüren Salman, Hadim Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli ve 3 çocuk babası Salman İnegöl'de ikamet ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.