Hava Durumu

Bursa'da sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü

Nilüfer'de konser alanına resmi araçla bira taşınması güvenlik kameralarınca tespit edildi. Kısa sürede sosyal medyada on binlerce kişi tarafından görüntülenen ve tepkilere yol açan olay sonrasında Nilüfer Belediyesi personel hakkında soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü

Nilüfer Belediyesi'ne ait resmi araçla Balat'taki konser alanına alkollü içecek taşınmasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 16 NLR 49 plakalı resmi araçtan başka bir otomobile alkollü içeceklerin nakledildiğiyle ilgili görüntüler, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Binlerce yorum yapılan görüntülere ilişkin AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman da sosyal medya hesabında görüntüyü paylaşarak, "CHP'li Nilüfer Belediyesi sosyal belediyeciliği yanlış anlamış olamaz değil mi? İBB'nin içki satışı sonrası Nilüfer Belediyesi'nin aracı da bira servisine başlamış. CHP'nin boyaları da, foyaları da bir bir ortaya dökülüyor" ifadelerine yer verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI...

Tepki çeken olayın ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in talimatıyla resmi aracı amaç dışı kullanan kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Nilüfer Belediyesi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, "Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde belediyemize ait aracın amacı dışında kullanıldığı tespit edilmiştir. Kurum yetkililerimizin bilgisi dışında gerçekleşen bu olayla ilgili idari soruşturma süreci başlatılmış olup, gereği yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.