Hava Durumu

Bursa'da sağlık ve belediye çalışanlarına C vitamini takviyesi

Karacabey Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalara tüm hızıyla devam eden sağlık çalışanları başta olmak üzere hijyen, temizlik ve dezenfekte işlemlerini özveriyle yürüten belediye çalışanlarına 14 ton portakalı ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 01:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 01:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da sağlık ve belediye çalışanlarına C vitamini takviyesi

Karacabey Belediyesi, ilçede korona virüs ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken, temin edilen 14 ton portakalı ilçede özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına ve belediye çalışanlarına ikram etti.

Ekipler, sağlık personeline ve belediye personeline 1'er kasa olacak şekilde portakal dağıtırken, bu zorlu dönemde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışanlara bir nebze de olsa moral vermiş oldu.


HEPSİNE GÜÇ KUVVET DİLİYORUZ

Tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de korona virüs salgınıyla mücadeleden dolayı zorlu bir dönemden geçtiğini aktaran Belediye Başkanı Ali Özkan, bu süreçte toplum sağlığının korunması için yoğun gayret gösteren sağlık çalışanları gibi hijyen, temizlik ve dezenfekte işlemlerini özveriyle yürüten belediye personeline de teşekkür etti. Herkesin ortak mücadelesi ve özverisi ile bu zorlu süreci en hızlı şekilde atlatacaklarına inandığını belirten Başkan Özkan, ekiplere başarı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.