Hava Durumu

Bursa'da kaplumbağa kostümü ile bakın neye dikkat çekti!

Bursa'da farklı zamanlarda hayvan kostümleri giyerek dikkatleri üzerine toplayan Bahtiyar Keskin, bu sefer de kaplumbağa kostümü giyerek yaya geçidindeki yolcu üstünlüğünü sürücülere gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2019 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2019 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da kaplumbağa kostümü ile bakın neye dikkat çekti!

Bursa'da birçok kez giydiği kostümlerle topluma mesaj vermeye çalışan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, bu seferde kaplumbağa kostümü giydi. Kendi tasarladığı ve diktiği kostümle yaya geçidine gelen Keskin, yaya geçidinden geçmeye çalıştı. Kaplumbağa gibi yavaş yavaş hareket eden Keskin'i gören araçlar yavaşlayarak yol verdi. Vatandaşların da meraklı bakışları arasında 'önce yaya' sloganına dikkat çekti. Kimi vatandaş şaşkın gözlerle ne yaptığını anlamaya çalışırken, kimi ise eline aldığı telefonla o anları görüntülemeye çalıştı. 


Babasını karşıdan karşıya geçerken trafik kazasında kaybettiğini ifade eden Bahtiyar Keskin, "İşimiz sanatımızı kazandığımız topluma bir şeyler vermektir. Sanatçılarımız sadece kendilerini meşhur etmeye çalışmaktadır. Toplumun kendi değerlerini yansıtmamaktadırlar. Bunu çok yanlış görüyorum. Babam yaya geçidinden geçerken trafik kazasında rahmetli oldu. Bugüne kadar yaya geçidinden geçerken birçok insanımız hayatını kaybetmektedir. Son yapılan çalışmalarla yaya önceliği ile bu sayı azalmaktadır. Bizlerde buna dikkat çekmeye çalıştık. Gerçekten şoförlerimiz artık bir kişinin geçmeye çalıştığını görünce yavaşladığını ve durduğunu gördük. Bir cana verilen değeri ortaya koydular. Türkiye'de yavaş yavaş kurallar yerine oturacaktır" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.