Hava Durumu

Bursa'da hastalar için kütüphane

Bursa'da sağlık sektöründe hizmet veren Burtom Sağlık Grubu hastalar için kütüphane yapacak. Sağlık çalışanları ve hastaların bağışladığı kitaplarla oluşturulacak kütüphane hasta ve hasta yakınlarına hizmet verecek. 

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da hastalar için kütüphane

2018 yılında Sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki hedeflerini genişleten Burtom Sağlık Grubu, ''Burtom Okuyor'' adlı kütüphane projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sosyal bir etkinlik olarak gelişen projede, kurumsal yapıdaki personelin katkılarıyla bütüne yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Biyofiz Nilüfer, Biyofiz Mudanya, Burtom Villabiçen, Burtom Esentepe, Burtom Konur Cerrahi Tıp Merkezi dahil tüm şube çalışanlarının bağışladıkları kitaplarla organik bir merkez kütüphane kurulması amaçlanıyor.


Burtom Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama, Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları departmanlarının öncülük ettiği projede genel kültür alanında faaliyette bulunulacak. Projenin ikinci bir hedefi ise hastaların kitap bağışıyla zenginleşen kütüphaneyi yine hasta ve hasta yakınlarının yararlanabileceği bir alan haline getirmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.