Hava Durumu

Bursa'da cuma namazı kılınacak camiler!

Korona virüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan camiler 'yeni normal' ile birlikte 29 Mayıs'ta ibadete açılıyor.Peki Bursa'da hangi camilerde cuma namazı kılınacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2020 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2020 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da cuma namazı kılınacak camiler!

İŞTE İLÇE İLÇE CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLER VE ALANLAR!

Korona virüs tedbirleri kapsamında bir süredir ibadete kapalı olan camilerin ne zaman ibadete açılacağını merak edilirken,Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Mayıs Cuma günü bazı camilerde namaz kılınmaya başlanacağını açıklamıştı.

Erdoğan yaptığı açıklamada, "29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte öncelikle valilikler ve müftülükler tarafından belirlenen şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz. Bir süre camilerimizde sadece öğlen ve ikinci vakitlerinde cemaatle namaz kılınacak, diğer vakitlerde bireysel ibadet uygulaması sürecektir. Tabi ki bu cemaatle namazı yine kurallar içerisinde ifa edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

BURSA'DA CUMA NAMAZI KILINACAK ALANLAR VE CAMİLER!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Hayat normalleşiyor, cuma günü camilerimizde buluşuyoruz. Olması gerektiği gibi, eskisi gibi değil. Merinos Parkı Namazgah Parkı Orhangazi Parkı Mihraplı Parkı Atıcılar Futbol Sahası ve İl Müftülüğü'müzce belirlenen cami bahçelerinde hazırlıklarımızı tamamlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.