Hava Durumu

Burak Yılmaz adım adım yuvaya! Geliyor...

Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği Burak Yılmaz için Beijing Guoan'a 4 milyon Euro'luk son teklifini yaptı. Yıldız futbolcunun durumu en geç hafta başında netlik kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Burak Yılmaz adım adım yuvaya! Geliyor...

Bordo-Mavililer, uzun süredir peşinde olduğu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağlarken, kulübü Beijing Guoan ile pazarlıklarına devam ediyor.

Görüşmeye ilk olarak kiralık formülü üzerinden başlayan Trabzonspor, Yeşil-Beyazlılar'ın bu öneriye sıcak bakmaması üzerine 32 yaşındaki futbolcunun bonservisine 4 milyon Euro (16 milyon TL) civarında bir teklif yapmıştı. Bu durum sonrası düşünmek için süre isteyen Çin kulübünün kararını hafta başına kadar bildirmesi bekleniyor.

KRAL'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK
Çin'de senelik 6 milyon Euro'ya (24 milyon TL) yakın maaş alan yıldız futbolcu, Trabzonspor'a gelebilmek için alacağından bile feragât edecek. Ayrıca Karadeniz ekibinin de Burak'a yıllık 2.8 milyon Euro (11 milyon TL) civarında bir ücret önerdiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu, şu anda devam eden Çin Ligi'nde çıktığı 11 karşılaşmada 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.