Hava Durumu

Bülent Serttaş'tan Demet Akalın'a destek

Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Serttaş, Pandemi sizi maddi olarak etkiledi mi?" sorusuna verdiği yanıtla Demet Akalın'a destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bülent Serttaş'tan Demet Akalın'a destek

Hürriyet'in haberine göre; İstanbul Yeditepe Konserleri"nde sahne aldığı için gururlandırdığını dile getiren Serttaş, "YouTube'da izlenme oranı ilk gün 95 binden fazla kişiye ulaştık. Bu durum beni onurlandırdı, gururlandırdı. İnsanlar sanki Bülent Serttaş'ın sesini, şovunu özlemiş. Çünkü izlenme rakamları çok yüksek" dedi.

Serttaş, "Pandemi sizi maddi olarak etkiledi mi?" sorusuna verdiği yanıtla, Demet Akalın, Coşkun Sabah ve Serdar Ortaç gibi bu süreçte zorlandığını söyledi.

Şarkıcı, "Kesinlikle. Büyük dağların, büyük dumanı olur. 3 tane yavrumun geleceğini hazırlamak zorundayım. 30 senedir bir şeyler yapmaya çalıştım. Bizim de aylık ödemelerimiz var ve hazırlıksız yakalandık. 45 günde 17 konserim iptal edildi. Buradan meslek birliklerine seslenmek istiyorum. Meslek birliklerinin hesaplarında eğer para varsa, şu dönemde sanatçılarına yardım etmedilerse hepsine yazıklar olsun" diye konuştu.

Serttaş, Demet Akalın'ın 'Mihriban' türküsünü yorumlamasıyla ilgili de "Demet'in konserde sesi kısıldığında yerden yere vurdular. Aynı şeyi ben de yaşadım, hemen doktora gittim. Doktor, '4 aydır ses telleriniz suskun olduğu için birden afalladı' dedi. Hemen toparladım. 10 dakika dinlendim, sonra çıkıp programımı tamamladım. Demet'e bu şekilde olumsuz eleştiriler yapılmasını kabul etmiyorum. Çünkü haklıydı... Hava buz gibiydi, o Boğaz'ın esintisi mahvetti bizi" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.