Hava Durumu

BTM bilim avcılarını ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), bilime meraklı ziyaretçilerini birbirinden renkli sürprizlerle ağırlıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BTM bilim avcılarını ağırladı

Gerçekleştirdiği özel faaliyetler ve uygulamalı atölye programlarıyla ailelerin ve çocukların vazgeçilmez adresi haline gelen BTM, atölye çalışmalarının yanı sıra bilimsel deneylerle de fark oluşturuyor. BTM'nin "bilim avcıları" ekibi, fizikten kimyaya, biyolojiden fen bilimlerine dek birçok farklı temada gerçekleştirdiği deneylerle teorik bilginin pratiğe nasıl dönüştüğünü gözler önüne seriyor. Geleceğin bilim insanları miniklere unutamayacakları bir deneyim yaşatan bilim avcıları, onlarca farklı temada ve geniş bir yelpazede sundukları gösterilerini renkli bir sahne performansı ile taçlandırıyor. Temel bilimler geçmişine sahip özel tiyatro eğitimi alan bilim avcıları ekibinin hedefi, bilimin vazgeçilmez denklemi deneysel gözleme dikkat çekmek


Zaman aralığı seanslarla belirlenen tema üzerine kurgulu bilimsel deneyler, çocukların en çok keyif aldığı etkinliklerden sadece biri. Geniş bir çember yardımıyla oluşturulan dev baloncukların oluşturduğu şölen miniklerin olduğu kadar ebeveynlerinin de ilgisini çekiyor.


Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde bilim meraklıları, yaş gruplarına göre belirli seans aralığıyla gerçekleştirilen bilimsel deneylerle bilimin eğlenceli yönüyle tanışırken, bilim avcıları tarafından düzenlenen kişiye özel doğum günü organizasyonları da yeni yaşlarını farklı bir faaliyetle kutlamak isteyenler için alternatif sunuyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.