Hava Durumu

Boris Becker'den Novak Djokovic'e eleştiri

Novak Djokovic ile aralarındaki ortaklık son bulan Alman tenis efsanesi, Sırp raketin eskisi kadar çalışmadığı görüşünde.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Boris Becker'den Novak Djokovic'e eleştiri

Dünya 2 numarası Novak Djokovic'in geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla antrenör ortaklığını sona erdirdiği Boris Becker, Sırp raketin son dönemdeki düşüşünü yeteri kadar çalışmamasına bağladı. Sky News'a konuşan Alman tenis efsanesi, yılın ikinci yarısında Djokovic'in kortta yeterli zamanı geçirmediğini belirterek, "Sadece turnuvalara katılarak başarıyı yakalayamazsınız. En az rakipleriniz kadar sıkı çalışmanız gerekir. Novak son dönemde eski çalışma etiğini kaybetti. En kısa zamanda yoğun çalışma temposuna geri dönmeli." dedi.

Djokovic'le olan ortaklığını ortak bir kararla sonlandırdıklarını ifade eden Becker, "Bu, bir anda alınacak bir karar değil. Belirli bir süreç sonunda bu noktaya gelindi. Yılın son altı ayında bir hayli zor zamanlar geçirdik ve arzuladığımız antrenman seviyesine ulaşamadık." diye konuştu. Dünya 1 numarası koltuğunu Andy Murray'ye kaptıran Novak Djokovic, daha önce yaptığı bir açıklamada Roland Garros'u kazanıp kariyer Grand Slam'ini tamamladıktan sonra oyun motivasyonunu kaybettiğini kabul etmişti. Boris Becker yönetiminde geçirdiği 3 yılda Sırp raket 6 Grand Slam şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.