Hava Durumu

'Bizi Hatırla' bağışçılarıyla buluştu

'Bizi Hatırla' filmi, İstinye Park'ta Avşar Film'in desteğiyle düzenlenen özel bir gösterimle vakfın bağışçılarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Bizi Hatırla' bağışçılarıyla buluştu

ürkiye'nin 81 ilinde, 135 öğrenci topluluğuyla sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiren ve her yıl üniversitelerde gençlik toplulukları/kulüpleri/grupları şeklinde bir araya gelen Toplum Gönüllüsü gençler; hayvanlardan insan haklarına, ekolojiden toplumsal cinsiyet eşitliğine, çocuklardan eğitime ve gençlik haklarına dek birçok toplumsal ihtiyaca dokunan sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

Çağan Irmak'ın yanı sıra filmin oyuncularından Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk'in katılımıyla gerçekleşen gösterimden elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Aile, şehir, kuşak çatışmalarını hem komik hem de dramatik bir dille anlatan Çağan Irmak'tan tanıtık bir hikaye 'Bizi Hatırla' seyircisiyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak'ın merakla beklenen yeni sinema filmi ''Bizi Hatırla'' güçlü oyuncu performansları ve dokunaklı hikayesiyle sinemaseverlerle buluşuyor.

Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği, bir Çağan Irmak filmi olan ''Bizi Hatırla''nın başrollerinde Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Araya giren uzaklıkla birlikte bir baba oğulun zamanla birbirine yabancılaşmasını konu alan bir Çağan Irmak Filmi ''Bizi Hatırla'' 23 Kasım'da vizyonda.

Milliyet Cadde

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.