Hava Durumu

BİSİAD üyelerinin tercihi Deluxe oldu

Bursa'da şehrin kalbi Nilüfer'de konumlanan ve Deluxe konsepti ile misafirlerine farklı olduğunu hissettiren davet ve eğlence salonu DELUXE, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda BİSİAD üyelerini ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BİSİAD üyelerinin tercihi Deluxe oldu

EMFA Yazılım Danışmanlık sponsorluğunda gerçekleştirilen ve ilginin yoğun olduğu toplantıya dernek üyelerin yanı sıra, Bursa'da faaliyet gösteren çok sayıda bilişim firması ve bilişim profesyonelleri de katılım sağladı. EMFA Yazılım Danışmanlık Yazılım Geliştirme Direktörü Serkan Dirican'ın sunumuyla başlayan etkinlik, BİSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Yılmaz'ın MARSİFED Yazılım Raporu hakkında bilgilendirmesiyle devam etti. Rapor kapsamında oluşturulan BİSİAD Otomotiv ve Mobilya Komiteleri çalışmalarını değerlendiren Yılmaz, "Farklı sektörlerde de devam edecek olan bu çalışmada yerli yazılımı aşılamak ve daha iyi anlatmak hedeflenmiştir" sözleriyle yerli yazılımın önemine dikkat çekti.

BÜYÜK VE GÜZEL BİR AİLE

2017 yılında gerçekleştirilen BİSİAD faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, "BİSİAD bir sektör derneğidir. Bunun avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Önemli olan rakiplerin bir arada olduğu bu çatı altında aynı zamanda büyük ve güzel bir ailenin devamlılığını sağlayabilmektir. Bunu başardığımızdan kuşkum yok. Ancak bu birlik ve beraberliğin içerisinde de daima aktif ve güncel olmalıyız. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere sizlerden ilgi ve katılım bekliyoruz" sözleriyle üyelerden destek istedi. Plaket ve üyelik belgelerinin takdimiyle devam eden organizasyon, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.