Hava Durumu

Bir veli şikayet etti öğrencilerin çok sevdiği kedi sokakta kalacak

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir ilkokulda sınıftaki öğrencilerin sevgisini kazanan kedi Tombi, bir velinin şikayeti nedeniyle yeni yuva arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bir veli şikayet etti öğrencilerin çok sevdiği kedi sokakta kalacak

Öğretmen Özlem Pınar Ivaşcu'nun okulun bahçesinde beslediği kedi Tombi, 3. sınıf öğrencilerinin arasındaydı.

Ajannimo.com Nilay Küçük Cantank'ın haberine göre; kedi Tombi'nin sınıfta olmasından şikayetçi olan bir veli, diğer veliler ve öğretmenin ısrarına rağmen şikayetinden vazgeçmedi.

Nilay Küçük Cantank kaleme aldığı yazısında 32 velinin şikayetçi olmadığını ancak bir velinin ısrarla şikayetçi olması nedeniyle sokakta kalma tehlikesi altında olduğunu yazdı.

Cantank'ın kedi Tombi'nin hikayesini kaleme aldığı yazısı şöyle: 

"Çocuklar okula hiç olmadığı kadar hevesli gidince veliler de bu durumdan oldukça memnun olmuşlar. Biri hariç. Sınıfın 33 öğrencisi ve 32 velisi bu durumdan oldukça memnunken bir veli Tombi'yi sınıfta istemiyor. Diğer velilerin ve öğretmenin ısrarı da veliyi ikna etmeye yetmemiş. Özlem Öğretmen veli tarafından defalarca şikâyet edilmiş. Geceleri okulun bahçesinde yatan Tombi hem şikâyet edildiği için hem de geceleri sokakta kalmasın diye yuva arayışına girildi.

Geçtiğimiz hafta Tombi, yeni bir yuvaya kavuştu ancak evin diğer kedisi ile anlaşamadığı gerekçe gösterilerek geri getirildi. Tombi ve öğrencilerin sevgisi o kadar büyük ki Tombi sahiplendirildiğinde öğrenciler onun için mektup bile yazdı. Tombi şu an Özlem Öğretmenin evinde misafir ancak Özlem Öğretmenin evinde zaten 3 kedisi var. Sevgi dolu Tombi'nin 33 öğrencinin ilgisini özletmeyecek sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Tombi'nin bir daha geri getirilmeyeceği ve çok sevileceği yuvası olmak ister misiniz?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.