Hava Durumu

Bir mahalle ayağa kalktı! Önce patlama sonra...

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan bir markette önce patlama meydana geldi sonra yangın çıktı.Çevredeki vatandaşlar ise büyük korku yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bir mahalle ayağa kalktı! Önce patlama sonra...

Olay, saat 00:30 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi 4. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre market sahibi Ömer Özdemir, marketi kapatacağı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir gürültü ile patlama oldu. Gürültünün ardından markette elektrikler kesildi. Daha sonra marketin bir kısmında yangın başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndüren itfaiye ekipleri, yangını söndürmesinin ardından soğutma çalışması yaptı. Yaralanan iş yeri sahibi Ömer Özdemir, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. 


VATANDAŞ SOKAĞA İNDİ

Patlamanın olduğu binada oturan vatandaşlar korku ve endişeyle evlerinden çıkarak sokağa indi. İtfaiye ekiplerinin yangını tamamen söndürmesinin ardından markette maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin yangın sonrası binada yaptığı incelemelerin ardından vatandaşlar evlerine girdi. Patlamaların yaşandığı marketin bulunduğu sokakta yaşanan kısa süreli panik sona erdi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.