Hava Durumu

Biletler bitti, bitiyor!

Cuma günü Bursa'da yer yerinden oynayacak. Dün 10.00'da satışa çıkan biletler tükenmek üzere. Sadece Maraton üst ve Kapalı VİP'te yer kalırken, taraftar rekorunun kırılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Biletler bitti, bitiyor!

Tüm Bursa nefesini tuttu cuma günkü zorlu Fenerbahçe maçını bekliyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla zirveye ortak olan yeşil beyazlıları çekişmeli geçecek 90 dakikada taraftarları yine yalnız bırakmayacak.

Dün satışa çıkan Fenerbahçe maçı biletlerine Bursaspor taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Timsah Arena Stadı'nda önünde kuyruklar oluşurken, passoligin sitesi yoğunluktan dolayı bir süre hizmet veremedi.

KISA SÜREDE BİTTİ

Saat 10.00'da satışa çıkan biletler büyük oranda tükenirken, dün akşam saatleri itibariyle sadece Maratonüst ve Kapalı VİP'te yer kaldı. Bu iki tribünde de biletlerin bugün itibariyle bitmesi bekleniyor.

Tofaş tribün, Teksas ve Spor Toto Alt tribünde biletler satışa çıktıktan sonra kısa sürede bitirirken, Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler sarı lacivertli kulüp tarafından satılacak.

KOMBİNE 26 BİN

Bilindiği gibi Bursaspor'da sezon başı 26 bin 7 kombine satılmıştı. Biletlerin tamamen bitmesi durumunda ise Timsah Arena Stadyumu'nda taraftar rekoru da kırılmış olacak. Bugüne kadar Ocak 2016'da hizmete giren stadyum hiçbir maçta tamamen dolmazken, en çok taraftar 11 Şubat 2017 tarihindeki Fenerbahçe maçında olmuştu. O mücadeleyi 34 bin 622 kişi izlemişti.

Kaynak:bursasporluyuz 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.