Hava Durumu

Beşizlerin ilkokul heyecanı

Yozgat Akdağmadeni ilçesinde İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 2012'de prematüre olarak dünyaya gelen beşiz çocukları, ilkokula başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Beşizlerin ilkokul heyecanı

Bulut çiftinin beşiz çocukları Ömer Faruk, Davut Ege, Muhammed Emin, Yunus Kerem ve Zeynep Muhteber, Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda geçen hafta aldıkları uyum eğitiminin ardından bugün 1-A sınıfında dersbaşı yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 25 öğrencinin eğitim göreceği 1-A sınıfındaki sıralarına oturan beşizlere, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri büyük ilgi gösterdi.

Yeni eğitim yılında beşizlerini yalnız bırakmayan Bulut çifti de çocuklarının okul sıralarındaki heyecanına ortak olmanın sevincini yaşadı.

"Eğitim hayatım boyunca ilk defa beşiz öğrencilerim oldu"

Baba İbrahim Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Okul hazırlıklarının yorucu geçtiğini belirten Bulut, "Çocuklarımız, okula gitmek için bayağı heyecanlıydı. Bu heyecanı biz de yaşıyoruz. İnşallah tüm eğitim hayatları boyunca bu heyecanlarını devam ettirirler." dedi.

Beşizlerin sınıf öğretmeni Mesut Şafak ise "Eğitim hayatım boyunca ilk defa beşiz öğrencilerim oldu. Bu da benim için ilk tecrübe olacak." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.