Hava Durumu

Beşiktaş evinde farklı geçti

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş, sahasında Anagold 24 Erzincanspor'u 3-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2019 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Beşiktaş evinde farklı geçti

BEŞİKTAŞ: 3   0 :24 ERZİNCANSPOR

Beşiktaş'a galibyeti getiren golleri ise 25. dakikada Tyler Boyd, 45. dakikada Erdoğan Kaya ve 84. dakikada Umut Nayir kaydetti.

Bu maçın rövanşı 18 Aralık'ta Erzincan'da oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR ( İLK YARI)

1'Hakem Bahattin Şimşek maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip Anagold 24Erzincanspor başlıyor.

4'Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Tyler Boyd ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

6'Sol kanattan gelişen atakta Pedro Rebocho'nun çevirdiği topa hareketlenen Umut Nayir altıpasın hemen önünden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

9'Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Halil Yılmaz ceza sahası içine ortasını göndermek istiyor ancak bu top Necip Uysal'a çarpıp taça çıkıyor.

11'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde bu topla buluşan Enzo Roco kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top kademedeki oyuncuları geçmiyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

14'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Süleyman Kasap'ın kontrolünde kalıyor.

15'Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Halil Yılmaz bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Attığı kısa pasa hareketlenen Abdurrahman Canlı ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Utku Yuvakuran tokatlıyor.

16'Utku Yuvakuran'ın tokatladığı topa hareketlenen Ayhan Gürbüz altıpas önünde ofsaytta kalıyor.

17'Abdurrahman Canlı, Güven Yalçın'ı hızlı gelişen atakta arkadan yaptığı müdahale ile yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

22'Sol kanattan atılan kısa pasa hareketlenen Ali Öztürk ofsaytta kalıyor.

22'Orta alandan atılan topa hareketlenen Muhammed Aktürkoğlu defansın arkasında bu topla buluşuyor. Ceza sahası içine topla girip kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Utku Yuvakuran iki hamlede bu topu kontrol ediyor.

24'Sol kanattan gelişen atakta Hüseyin Erol ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde bu topa hareketlenen Ayhan Gürbüz kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

25'GOL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilereleyen Güven Yalçın ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Mohamed Elneny altıpas önünden kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Süleyman Kasap ayağı ile bu topu uzaklaştırmaya çalışıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Tyler Boyd kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Tyler Boyd'un golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

28'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hüseyin Çiray ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte savunma oyuncuları tehlikel bölgeden uzaklaştırıyor.

31'Umut Nayir'in kısa pasıyla topla buluşan Güven Yalçın ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Süleyman Kasap'ın kontrolünde kalıyor.

32'Enes Subaşı, Umut Nayir'e arkadan yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

33'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

37'Ceza sahası dışı sol çaprazda topla ilerleyen Güven Yalçın uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Süleyman Kasap kornere tokatlıyor.

37'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki defans oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

39'Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla buluşan Güven Yalçın ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Süleyman Kasap müdahalesiyle tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

40'Sağ kanatta yapılan pas hatasıyla topla buluşan Umut Nayir ceza sahası içine girer girmez kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Süleyman Kasap bu topu yatarak kontrol ediyor.

44'Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

45'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Halil Yılmaz ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Utku Yuvakuran kontrol ediyor.

45'İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45'GOL!! Beşiktaş, Erdoğan Kaya'nın golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

45'Hakem Bahattin Şimşek ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 2-0'lık skor ile soyunma odasına üstün giden taraf oluyor.

46'Hakem Bahattin Şimşek ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Beşiktaş'lı oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

49'Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ayhan Gürbüz rakiplerinden sıyrılıp ceza sahası içine giriyor. Ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu Utku Yuvakuran kontrol ediyor.

50'Sağ kanattan Güven Yalçın'ın attığı kısa pasa hareketlenen Muhayer Oktay altıpas önünden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Süleyman Kasap kornere tokatlıyor.

51'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pedro Rebocho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

53'Sağ kanatta Ayhan Gürbüz'ün kısa pasıyla topla buluşan Hüseyin Çiray ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Utku Yuvakuran'ın kontrolünde kalıyor.

55'Sol kanattan atılan ortayı savunma oyuncuları uzaklaştırmaya çalışıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Hüseyin Çiray kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

57'Tyler Boyd, Ali Öztürk'ü hızlı gelişen atakta yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

60'Anagold 24Erzincanspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Ali Öztürk çıkıyor ve yerini Burak Aydın'a bırakıyor.

64'Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Georges-Kevin N'Koudou'ya bırakıyor.

72'Ceza sahası içinde sol kanatta topla ilerleyen Georges-Kevin N'Koudou ortasını arka direğe çeviriyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Tyler Boyd kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

71'Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Güven Yalçın kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

68'Kaleye gönderilen topa hareketlenen Güven Yalçın devam eden pozisyonda ofsaytta kalıyor.

68'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Georges-Kevin N'Koudou bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Kısa pasla topla buluşan Mohamed Elneny ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu Süleyman Kasap müdahalesiyle uzaklaştırıyor.

68'Sol kanatta Georges-Kevin N'Koudou'nun kısa pasıyla topla buluşan Muhayer Oktay ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu Süleyman Kasap tokatlıyor. Seken topu takip eden savunma oyuncuları bu topu kornere gönderiyor.

71'Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Güven Yalçın kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

72'Ceza sahası içinde sol kanatta topla ilerleyen Georges-Kevin N'Koudou ortasını arka direğe çeviriyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Tyler Boyd kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

74'Enzo Roco, Halil Yılmaz'a orta alanda yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

75'Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Muhayer Oktay çıkıyor ve yerini Erdem Seçgin'e bırakıyor.

79'Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Tyler Boyd rakibinden sıyrılıp topu soluna çekiyor ve ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Bu topu kaleci Süleyman Kasap kolayca kontrol ediyor.

82'Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Tyler Boyd çıkıyor ve yerini Caner Erkin'e bırakıyor.

82'Anagold 24Erzincanspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Halil Yılmaz çıkıyor ve yerini Emre Turan'a bırakıyor.

84'GOL!! Beşiktaş, Umut Nayir'in golüyle skoru 3-0'a taşıyor.

84'Golün pasını veren oyuncu Caner Erkin oluyor.

87'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içindeki Mohamed Elneny ile paslaşarak kullanıyor.

Maçı 3-0 Beşiktaş kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.