Hava Durumu

Belediye Başkanı Özkan, engelleri aştı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan eşi Gülden Özkan ile birlikte, Şehit Polis Levent Fırtına Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Burada dernek üyeleri ile sohbet eden Özkan, "Her yaptığımız işi, engelsiz bir Karacabey'i de işin içine katarak yapıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Belediye Başkanı Özkan, engelleri aştı

Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Özkan, dernek faaliyetleri hakkında Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem'den bilgi aldı.

Dernek üyeleri ile sohbet eden Özkan ailesi, daha sonra Karacabey Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen binayı dolaşarak incelemelerde bulundu.

Türkiye'ye örnek Özkan burada yaptığı açıklamada, "Bizlerin tüm mücadelesinde engelleri de ortadan kaldırmak yer alıyor.


Her yaptığımız işi, engelsiz bir Karacabey'i de işin içine katarak yapıyoruz. Çok güzel ki Türkiye'ye örnek olacak çalışmalara imza atan bir derneğimiz ve aktif üyeleri var. Biz de onlara çok güzel bir tesis kazandırdık.

Ve başarıları faaliyetlerini görünce onlarla gurur duyuyoruz'' dedi.


Dernek Başkanı Kağan Erdem de üyeler adına Özkan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.