Hava Durumu

Bebeğini ve eşini kaynar su ile yaktı!

Konya'da kendisini kahvaltıya kaldırdığı için eşi Rukiye (24) ve 1,5 yaşındaki kızları Eylül Tuana'nın üzerine sıcak su dökerek yakan Ali Ay (28) ikinci kez gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Eşinin tutuklanmasının ardından ilk kez rahat bir uyku uyuduğunu ifade eden genç kadın, "Eğer fazla bir ceza almazsa benim ölüm haberimi gazetelerden okurlar. Böyle olmasından çok korkuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bebeğini ve eşini kaynar su ile yaktı!

Konya'da 11 gün önce merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesinde meydana gelen olayda Rukiye Ay, 5 yıl önce evlendiği oto tamircisi Ali Ay kahvaltı yapması için uyandırdı. Kahvaltı sofrasına gelen Ali Ay, tartıştığı eşinin ve 1,5 yaşındaki kızları Eylül Tuana'nın üzerine sıcak su döktü.

SERBEST BIRAKILMIŞTI...

Yaralanan anne ve kızı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Ali Ay'ın ise daha sonra edinilen son dakika bilgisine göre adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. İşte kahreden görüntüler ve olayın çarpıcı ayrıntıları...

VAHŞİ KOCA YENİDEN TUTUKLANDI

Cumhuriyet Başsavcılığı ve Rukiye Ay'ın itirazları üzerine tekrar gözaltına alınan Ali Ay, 'basit yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ali Ay son savunmasında da eşinin kendisine iftira attığını, olay sırasında çocuğunun sol tarafında oturduğunu, bu nedenle çocuğuna sıcak suyun gelme ihtimalinin olmadığını söylediği öğrenildi.

'İLK KEZ RAHAT BİR UYKU UYUDUM'

Eşinin tutuklanmasının ardından ilk kez rahat bir uyku uyuduğunu ifade eden Rukiye Ay, şunları söyledi: "İlk kez bu gece rahat bir uyku uyudum. Ama içerideyken bana ve aileme zarar verir düşüncesiyle içimde halen bir korku var. Kendimi tam olarak güvende hissettiğimi söyleyemem. 3 ay sonra çıkar diye korkuyorum. Uzun süre içeride kalmasını istiyorum. Eğer fazla bir ceza almazsa benim ölüm haberimi gazetelerden okurlar. Böyle olmasından çok korkuyorum" dedi.

'ÇOCUĞUM BENİ BÖYLE GÖRÜNCE GERİ KAÇTI'

Hastaneden taburcu olduğunu ve tedavisine evden devam edeceğini belirten Rukiye Ay, "Hastaneden çıktıktan sonra annemin evine gittim. Kızım yanıma geldi ve elimdeki, boynumdaki yaraları gördü. Elimden tutacağı sırada yaraları görüp, korkup geri kaçtı. Bir annenin kızına sarılamamasını kimse anlayamaz. Kızımın o korkulu bakışlarını hiçbir sözle anlatamam.

KIZIM BENDEN KORKUYOR, O NEDENLE...

Kızım beni bu halde görüp, korkmaması için teyzemin evinde kalıyorum. İnşallah tam iyileşince kızımın yanına gidip ona kocaman sarılacağım. Olaydan dolayı kızımın psikolojisi de hiç iyi değil. Bende yatmakta ve oturmakta zorlanıyorum. Tedavim iyiye gidiyor ama vücudum da izler kalacak" diye konuştu.

'BENİ VE KIZINI SORACAĞINA KIYAFETLERİNİ SORMUŞ'

Eşinin serbest kaldıktan sonra ailesine ulaştığını da belirten Rukiye Ay, 'İfadesinde yalan söyleyeceği belliydi. Kazayla oldu demiş. Kazayla olsaydı elini havaya kaldırdığında sıcak suyun onun üzerine gelip, onun daha fazla yanması gerekiyordu.

Serbest kaldıktan sonra ne kendisi ne de ailesi bizi aramadı. Kendisi aileme ulaşmış, evdeki modemi ve kıyafetlerini almak istediğini söylemiş" ifadelerini kullandı.

(Sabah)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.