Hava Durumu

Bay Muharrem ben antrenmanlıyım!

Son Dakika Haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bay Muharrem ben antrenmanlıyım!

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sizleri saygı ile selamlıyorum Samsun. Muhteşemsin Samsun. Hamdolsun Samsun bizi yarı yolda bırakmadı. 2002'den beri girdiğimiz tüm seçimlerde Samsun AK Parti'nin en büyük destekçilerinden biri oldu.Havalimanından gelene kadar Samsun bir başkaydı bugün kabına sığmıyorsun. Samsun bizim göz bebeğimiz.

BİZ BİRİLERİ GİBİ SADECE SAMSUN'U SEÇİM ZAMANLARINDA HATIRLAMIYORUZ

Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim. Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. Biz Samsun'dan yine rekor bekliyoruz. Samsun, 24 Haziran'da yeni bir rekore koşuyor muyuz? 24 Haziran'da mührü bir kez daha AK Parti'ye basıyor muyuz? Rabbim bu sevdayı kem gözlerden korusun. Rabbim bu güzel şehirdeki kardeşlik iklimini muhafaza eylesin.

Samsun dün İstanbul'u izlediniz mi? Sağanak yağış vardı ama bu yağmura rağmen dinlemediler. Bu davaya gönül veren 1.300.000 kişi Yenikapı'yı doldurdu. Kardeşlerim son 16 yılda Samsun bize nasıl sahip çıktıysa biz de Samsun'u hakettiği yere getirmeye çalıştık.

BU 15 YAŞINDAKİ YASİN BÖRÜ'NÜN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİ DEĞİL Mİ?

Senin ne işin var Edirne'de? Bu adam benim Kürt kardeşlerimi sokağa döken, 53 kardeşimizin ölümüne neden olan kişi değil mi? Bu 15 yaşındaki Yasin Börü'nün ölümüne sebep olan kişi değil mi? Kardeşlerim Samsun'a son 16 yılda 27 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 4579 adet yeni derslik açtık. Şehrimizde ikinci devlet üniversitesini faaliyete geçiriyoruz.

"BENİM MİLLETİM SİZİN DEFTERİNİZİ DÜZECEK"

Ne dersen de, pek de cevap vermeye değmezsin. Zira beş gün sonra benim milletim sizin defterinizi düzecek. Neymiş OHAL'i 48 saat içerisinde kaldıracakmış. Geldik biz bir ayda OHAL'i kaldırdık. Şimdiye yeni dönemde OHAL'i süre bittiğinde kaldıracağız. Ama bu demek değil ki bundan sonra yine gelmeyebilir. Teröre yönelik bir şey olursa geri gelebilir. 

ŞİMDİ YENİ BİR ADIM ATIYORUZ

Şehrimizi spor salonları, yüzme havuzları, kayak eğitim merkezi ile donattık mı? Bu bizim gençliğe verdiğimiz önemi gösteriyor. Şimdi yeni bir adım atıyoruz. Samsun eski stadını 102 bin karelik o alanı millet bahçesine döndürüyoruz. Talimatı TOKİ'ye verdim. Samsun yeşille zaten iç içe. Böyle bir millet bahçesi yemyeşil olacak. Samsun'u aynı zamanda sağlık merkezine döndürdük mü?

Şimdi Samsun'a bir de şehir hastanesi yakışır dedik. 900 yataklı bir şehir hastanesine de Samsun'a yapacağız. Biz yaparız, onlar konuşur. İhale süreci devam ediyor. Bakıyorsunuz muhalefet bunlardan da rahatsız. Bir de benim için utanmadan yorgun diyor, Bay Muharrem ben antrenmanlıyım. 16 yıl futbol, 40 yıl siyasette tecrübemem var. Sen daha başlamadan bittin bittin. Niye? Senin yalandan başka sermayen yok ki.

SEN DAHA BAŞLAMADAN BİTTİN BİTTİN

Sen daha başlamadan bittin bittin. Niye? Senin yalandan başka sermayen yok ki. Sen iftiralara tek tek cevap vermeye değmezsin, seçime 5 gün kaldı. Neymiş OHAL'i kaldıracakmış, biz iktidara gelince OHAL'i kaldırdık. Terörle mücadele çerçevesinde süresi bitince biz OHAL'i zaten kaldıracağız. OHAL'in sanayiye, eğitime bir zararı var mı? Neden rahatsız oluyorsun? Benim dışımdaki adaylardan terörle mücadeleyle ilgili birşey duydunuz mu? Şuan itibari ile Afrin'de 4600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Şuanda Kandil'e operasyonlar devam ediyor. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ikinci operasyonda bunların dağ kadrosunu vurduk.

MÜNBİÇ'TE ŞU ANDA DEVRİYE GEZME OLAYI BAŞLADI

Şuan biz öyle bir mücadele veriyoruz ki CHP'ye de HDP'ye de sesleniyorum. Biz şuanda milletimizin beka mücadelesi için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki er veya geç bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz icazeti milletimizden aldık. Münbiç'te şu anda devriye gezme olayı başladı. Biz 81 milyonun tamamının refah düzeyini yükseltmeye çalıştık. Biz icraattan bahsediyoruz bunlar neyden bahsediyor? Samsunlu çiftçilerimize toplamda 2 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

SABAH KALKARLAR YALAN, AKŞAM KALKARLAR YALAN

Çıkıp diyor ki çiftçiye destek verilmiyor. Sabah kalkarlar yalan, akşam kalkarlar yalan. Samsun'da bir teknokent 2 AR-GE merkezi kurduk. Samsun, 24 Haziran'da tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Samsun vakit birlik vakti diyor muyuz? Hanımlar size inanıyorum, güveniyorum. 24 Haziran'a kadar gece gündüz çalışıyor muyuz? Gençler 24 Haziran'a kadar tüm gençlerimize AK Parti'yi anlatıyor muyuz?

BİR DE BUNUN ŞAİR YÖNÜ VARMIŞ

Milletimiz kısa sürede Bay Muharrem'in kodlarını çözdü. Genel Başkanı ile birlikte Anayasa Mahkemesine giderek MHP ile birlikte yaptığımız kanunun iptalini istediler. ABD'den telefon gelmeden, Edirne'den icazet almadan tek kelime edemedi. Belki yüzü kızarır diye eski kirli defterlerini açmaya devam edeceğiz. Taktığı maskeyi göreceksiniz. Bir de bunun şair yönü varmış ben buradan okumayacağım bunları siz zaten göreceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.