Hava Durumu

Batalla'dan Bursaspor'a yeşil ışık!

Süper Lig'e veda etmesinin ardından ülkesi Arjantin'e dönen Batalla'nın yeni sezonda tekrar Türkiye'ye dönerek Bursaspor forması giymek istediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Batalla'dan Bursaspor'a yeşil ışık!

Bursaspor'un efsane kaptanı Pablo Martin Batalla yeniden yeşil sahalara dönmek için yeşil-beyazlıların yeni yönetiminin yol haritasını bekliyor.

Yıldız futbolcunun dünyada daha önce pek çok örneği olan oyuncu-antrenörlük modelinin uygulanmasına sıcak baktığı öğrenildi.

'KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM'

Tercümanı ve aile dostu Volkan Çay aracılığı ile gazetemizin köşe yazarı Osman Korkmaz'a ilk ağızdan açıklamalarda bulunan Batalla, "Temmuz ayında antrenörlük kursları için iki haftalığına Türkiye'ye geliyorum. Yeni yönetimle şartları oluşturabilirsek ve isterlerse bazen sahada bazen de teknik kulübede olmak istiyorum. Kondisyonum saha için yeterli. Olmazsa Arjantin'e döner ve şimdilik 4.lig takımı çalıştırır ve bir süre daha futbol oynamaya devam ederim" ifadelerini kullandı.

DÜNYADA ÖRNEKLERİ VAR

Öte yandan dünyanın birçok ülkesinde oyuncu-antrenörlük örnekleri göze çarpıyor. Üst düzey liglerde yaygın olan bu modelde daha önce İskoç Souness, İngiliz yıldız Francis ve Dennis Wise, Arjantinli Kempes, Hollandalı muhteşem ayak Ruud Gullit, İtalyan Gianluca Vialli ve Brezilyalı forvet Romario gibi star futbolcular, kariyerlerinin bir bölümünde hem oyuncu hem teknik sorumlu olarak görev yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.