Hava Durumu

Başkan Ay ve Kaptan Ersoy ertelenen maçı yorumladı

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında bugün 19.00'da Medipol Başakşehir deplasmanına konuk olan Bursaspor'un bu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, maçı 5. dakikada görüş açısının yetersiz olması nedeniyle durdurdu, karşılaşma yarın aynı saatte kaldığı yerden devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başkan Ay ve Kaptan Ersoy ertelenen maçı yorumladı

Medipol Başakşehir - Bursaspor maçı görüş açısının yetersizliği nedeniyle tatil edildi. Şartların elverişli olması halinda maç yarın aynı saatte, kaldığı yerden devam edecek. Şartlar elverişsiz olursa müsabaka ileri bir tarihe ertelenecek.

ALİ AY'DAN İLK AÇIKLAMA

Başkan Ali Ay "Maalesef görüntüyü engellediği ve hocanın vereceği kararlarda yanlışlık olabileceği için Halis Hoca böyle uygun gördü ve biz onay verdik. Yarın akşam daha çok kar olacağı söyleniyor." dedi.

BURSASPOR TAKIM KAPTANI ERTUĞRUL ERSOY:

"Biz sahada kalmak istiyorduk. Aman aman bizi etkileyen bir durum yoktu. Benim kaydığım pozisyonda Halis Özkahya, 'Ertuğrul ben senin kaydığını bile göremedim' dedi. Şimdi baktım dışarı. Doğru karar verilmiş." dedi.

TEKNİK DİREKTÖR SAMET AYBABA:

"Halis Özkahya bence fırsatı kaçırdı. Hoca için avantajdı bu maç. Nasıl olsa normalde de göremiyorlar pozisyonları. Bu maçta da hazır bahaneleri olacaktı. Gözüme kar geldi, göremedim derdi" dedi.

KULÜP İDARİ MENAJERİ ALTUĞ GÜNAYDIN

Bursaspor TV'ye yaptığı açıklamada "Maç öncesinde tahmin edilen hava şartlarını gördük stada gittiğimizde. Karlı ve soğuk bir hava bekleniyordu. Isınma sırasında Başakşehirli oyuncuların isteği olmuş. Hakem geldi bize. "Rakibin böyle bir isteği var. Siz de isterseniz erteleyeceğiz" diye. Oyuncularımıza sorduk. Onlar maçın oynanabileceğini, çok daha kötü şartlarda oynadıklarını söylediler. Biz de aynı görüşteydik. Maç başladı. 5. dakikada taç atışı sırasında hakem oyunu durdurdu. Gözüne çok fazla kar kaçtığını söyledi. VAR hakemleri de iletişim sisteminde fazla şey göremediklerini, yanlış kararlara vesile olabileceğini söylemiş. Hakem takdir hakkını maçı ertelemekten yana kullandı. Biz son dakikaya kadar maçın tamamlanması için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımız bir günü daha boş geçirmemek için salonda çalışmaya alındılar. Bursa'ya dönen taraftarlarımıza da hayırlı yolculuklar diliyoruz. En çok onlar için üzgünüz. Keşke maç tamamlanabilseydi" şeklinde konuştu.

TARAFTARDAN TEPKİ GELDİ

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda maçın ertelendiği yönünde anons yapıldıktan sonra Bursasportaraftarlarımız bu karara tepki gösterdi ve "Yıldırım Demirören" yeter diye bağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.