Hava Durumu

Başkan Aktaş açıkladı! Yarın itibariyle başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden "Türkiye'nin en kapsamlı yerel yönetim destek paketi #BursaİçinOmuzOmuza yarın itibariyle başlıyor" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başkan Aktaş açıkladı! Yarın itibariyle başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye'nin en kapsamlı yerel yönetim destek paketi #BursaİçinOmuzOmuza yarın itibariyle başlıyor. Tedbir var, mağduriyet yok diyor ve destek paketimiz ile bu zorlu süreçte sonuna kadar hemşehrilerimizin yanında durmaya devam ediyoruz."

"ÇOK SAYIDA YARDIMI ULAŞTIRACAĞIZ"

Bugün koronavirüsten etkilenen hemşehrilerimiz için #BursaİçinOmuzOmuza denildiğini söyleyen Başkan Aktaş, "Bu özel süreçte hemşehrilerimize gıdadan hijyen malzemesine, günlük sıcak ekmekten süt ürünlerine, ayrıca pazar filesinin de yer aldığı çok sayıda yardımı ulaştıracağız. #BursaİçinCanlaBaşla" ifadelerini kullandı.

BURSA'DA KORONA TOPLANTISI!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, telekonferans bağlantısıyla AK Parti Bursa milletvekillerine, Bursa'da korona virüs salgını sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  koronavirüs tehdidinin bertaraf edilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerinin 7/24 özveri ile çalıştığını söyledi. Başkan Aktaş sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstündeki vatandaşların zabıta tarafından ihtiyaçlarının giderildiğini, bunun yanı sıra zor durumdaki ailelere erzak yardımı yapıldığını ve dezenfektasyon işlemlerinin de aralıksız devam ettirildiğini kaydetti.

BAŞKAN AKTAŞ'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.