Basenler nasıl eritilir? Hangi besinleri kullanmalıyız? İşte bütün cevaplar...
Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 01:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 01:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Greyfurt
İçerisinde bulunan yüksek miktarlı enzim ve su ile sağlık deposu olan greyfurt, yağ yakımını hızlandıran besinler arasında yerini alıyor. İster posalı hali olanm meyvesiyle ister taze sıkılmış olarak tüketebilirsiniz.
Yoğurt
Yoğurt, sadece basen değil göbek yağlarının yakılması için de vazgeçilmez bir yiyecektir. Günlük beslenmenize dahil edeceğiniz yoğurdu tarçın, zencefil ve zerdeçal ile zenginleştirerek tüketin.
Yumurta
Yumurta sizi uzun süre tok tutarak, günlük protein ve kalsiyum ihtiyacınızı büyük ölçüde sağlar. Aynı zamanda da kasları kuvvetlendirerek yağlara veda etmeye yardımcı olur.
Roka
Yeşillikler arasındas sağlık deposu olan roka, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu sizi tok tutar ve yağ yakmanıza yardımcı olur.
Yağsız tavuk eti
Yüksek protein kaynağı olan tavukgöğsü eti, tavuğun yağlı bölgelerine nazaran tokluk hissi vermekte birebirdir. Sindirim noktasında da rahatlık sağlayan tavuk etinin haftada 3-4 kez tüketilmesi tavsiye edilir.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Basenler nasıl eritilir?
Basenler nasıl eritilir? Hangi besinleri kullanmalıyız? İşte bütün cevaplar...
Greyfurt
İçerisinde bulunan yüksek miktarlı enzim ve su ile sağlık deposu olan greyfurt, yağ yakımını hızlandıran besinler arasında yerini alıyor. İster posalı hali olanm meyvesiyle ister taze sıkılmış olarak tüketebilirsiniz.
Yoğurt
Yoğurt, sadece basen değil göbek yağlarının yakılması için de vazgeçilmez bir yiyecektir. Günlük beslenmenize dahil edeceğiniz yoğurdu tarçın, zencefil ve zerdeçal ile zenginleştirerek tüketin.
Yumurta
Yumurta sizi uzun süre tok tutarak, günlük protein ve kalsiyum ihtiyacınızı büyük ölçüde sağlar. Aynı zamanda da kasları kuvvetlendirerek yağlara veda etmeye yardımcı olur.
Roka
Yeşillikler arasındas sağlık deposu olan roka, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu sizi tok tutar ve yağ yakmanıza yardımcı olur.
Yağsız tavuk eti
Yüksek protein kaynağı olan tavukgöğsü eti, tavuğun yağlı bölgelerine nazaran tokluk hissi vermekte birebirdir. Sindirim noktasında da rahatlık sağlayan tavuk etinin haftada 3-4 kez tüketilmesi tavsiye edilir.
(KAYANK:PEMBENAR)
En Çok Okunan Haberler
Bursa'ya yeni ana kucağı!
Nihai aday listesi ne demek, nihai aday nedir?
Türk mutfağının en lezzetli geleneksel tatlılarından: Şekerpare
Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin yeni gelişme!
Ara tatil ve Ramazan Bayramı birleşecek mi?
TikTok'tan yerel seçim önlemi!
2024 Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Göksu neden öldü?
Bursa metrosuna 'Seyit Onbaşı' bindi!
Kızılcık Şerbeti'nden şok karar: 3 başrol oyuncusunu kaybetti
Kim Milyoner Olmak İster'de zorlayan soru: Türk Bayrağı'nın uzun kenarı kaç santimetre?
Geleneksel bir Karadeniz lezzeti: Artvin mantısı (Hingel)