Hava Durumu

Başbakan FETÖ'nün siyasi ayağı hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Binali Yıldırım, 'FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmuyor' şeklindeki eleştirilere 'Bu suçlamayı kabul etmiyoruz, kim varsa bulunup ortaya çıkarılacak' şeklinde cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başbakan FETÖ'nün siyasi ayağı hakkında açıklama yaptı!

TOBB Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım, "Bu suçlamayı asla kabul etmiyoruz, bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek" dedi.

Başbakan Yıldırım konuyla ilgili şöyle konuştu:

"KİM VARSA BULUNUP ORTAYA ÇIKARILACAK"

"FETÖ meselesiyle ilgili bir takım kafa karışıklığı oluşturulmaya çalışılıyor. Şunu herkes bilmelidir, FETÖ bir terör örgütüdür ve Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisine, istiklaline, istikbaline, bu milletin geleceğine kast etmiştir, bu kadar açık ve nettir. Onun için bu mücadelede kararlılığımız, sonuna kadar devam edecektir. Efendim 'siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı' asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.