Hava Durumu

Başakşehir şampiyonluğunu kutluyor

Medipol Başakşehir'in Süper Lig tarihinde kazandığı ilk şampiyonluğun kutlamaları başladı. Takımı taşıyan otobüsün Başakşehir'e gelmesiyle ise coşku arttı. Taraftarlar, sokakta ve balkonlardan takıma destek verdi

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2020 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başakşehir şampiyonluğunu kutluyor

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen kutlamalara Medipol Başakşehirli futbolcular ve teknik heyet, üstü açık otobüsle geldi. Hazırlanan özel otobüsle, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmanın ardından hareket eden turuncu-lacivertliler, yol boyunca şampiyonluk coşkusu yaşadı. Futbolcular, ellerindeki bayrakları sallayarak, şampiyonluk şarkıları söyledi. Takımı taşıyan otobüsün Başakşehir'e gelmesiyle ise coşku arttı. Taraftarlar, sokakta ve balkonlardan takıma destek verdi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda verilen konserlerin ardından; tüm futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu, kendi seçtikleri şarkılarla teker teker sahneye anons edildi. Başkan Göksel Gümüşdağ yaptığı konuşmada, "Sayıları az, inançları fazla büyük Başakşehir taraftarı sizleri seviyorum" dedi.

12 NUMARALI FORMA EMEKLİ EDİLDİ

Başakşehir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın stattaki ilk maçta giydiği 12 numaralı formayı emekli etti.

TARAFTARLAR, ATEŞİ ÖLÇÜLEREK STADA ALINDI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle şampiyonluk kutlamasına 3 bin 500 taraftar alındı. Taraftarlar, ateşleri ölçülerek tribündeki yerlerini alabildi. Taraftarların stada girişi sırasında da sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.