Hava Durumu

BALKANTÜRKSİAD'tan 'birlik' mesajı

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyeler arasındaki bağı, iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla hayata geçirdiği İş Geliştirme Platformu Projesi'nin yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BALKANTÜRKSİAD'tan 'birlik' mesajı

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu, "Toplantılarımızda BALKANTÜRKSİAD üyesi arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmasını amaçlıyoruz, her toplantımıza farklı üyelerimizi çağırmaya gayret ediyoruz. Daha önceki dönemlerde yaptığımız toplantılarda tanıştığımız kişiler sayesinde ortaya çıkan ortak akıl ile yeni iş fikirleri geliştirdik. Bundan sonra da devam edecek bu toplantılarımızla iş birliklerinin artarak süreceğini düşünüyorum" diye konuştu.

"BÜYÜK BİR AİLE OLDUK"

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Baha Boztekin ise iş geliştirme toplantıları ile adeta bir ticaret havuzu oluşacağını ve bu havuzdan bütün üyelerin eşit bir şekilde yararlanabileceğini ifade etti. BALKANTÜRKSİAD'ın üye portföyünden de bahseden Boztekin, "Birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimiz var. İş yoğunluğundan tanışma ve işbirliği yapma şansı bulamayan arkadaşlarımıza bu toplantılarımızla bir fırsat oluşturuyor, ortak iş birlikleri doğabilecek bir ortam yaratmaya çalışıyoruz" dedi. BALKANTÜRKSİAD'ın Bursa'nın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Berat Tunakan da "BALKANTÜRKSİAD üyeleri olarak birbirimiz arasındaki ilişkileri ne kadar sıcak tutarsak her anlamda o kadar fazla fayda görürüz. 400'ü geçen üye sayımızla çok büyük bir aile olduk. Düzenlediğimiz ekonomi zirveleri ile Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticaret köprüsünün güçlenmesine katkı sağlıyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.