Hava Durumu

BALKANTÜRKSİAD işlerini geliştiriyor

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyeleri arasındaki bağı, iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla hayata geçirdiği 'İş Geliştirme Platformu Projesi' kapsamında başlattığı toplantılara ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BALKANTÜRKSİAD işlerini geliştiriyor

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ümit İşmen ve Emre Varlık önderliğinde gerçekleşen toplantıya BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan da katıldı. İnşaattan gayrimenkule, havalandırmadan tekstile, turizmden hayvancılığa kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyesi iş insanları, toplantıda yeni iş birlikleri aradı. Toplantının açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ümit İşmen, "Artan rekabet koşullarında yeni iş bağlantıları kurmanın yollarını aramalıyız. Bunun için de iletişim ağımızı oluşturmalı, networkümüzü genişletmeliyiz" dedi.

SİNERJİ OLUŞTURMALIYIZ

Amaçlarının sinerji oluşturmak olduğunun altını çizen İşmen, "Hepimiz çok yoğun çalışıyoruz. Bursa da iş anlamında önemli ve hareketli bir şehir. Herkesi belli saatte bir yerde toplamak oldukça zor. Ortak amaçlar ortak hedefler gerekiyor. Biz BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak başlattığımız İş Geliştirme Toplantıları ile bu sinerjiyi yakaladık. Sık sık yaptığımız toplantıların her birine farklı üyelerimiz katılıyor. Böylece her toplantımızda farklı iş birlikleri ortaya çıkıyor. Umarım bu iş birlikleri şehrimize ve ülkemize katkı sağlayacak" diye konuştu. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Emre Varlık ise şunları söyledi: "Biz 400'ü aşkın üyemizle büyük bir aileyiz. Her üyemizi birbirleriyle tanıştırmaya ve sinerji oluşturmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin birbiriyle tanışıp kaynaşmasını sağlamak ve yeni ticari işbirliklerine fırsat oluşturmak adına yaptığımız bu toplantılarımızın üyelerimize büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.