Hava Durumu

Balıkesir'de 184 bin 366 öğrenci karne aldı

184 bin 366 öğrenci karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Balıkesir'de 184 bin 366 öğrenci karne aldı

2016-2017 eğitim öğretim yılının son ders zili çaldı. Tüm yurtta karne heyecanı yaşanırken, Balıkesir'de de 834 okulda öğrenim gören 184 bin 366 öğrenci karne aldı. Kadriye-Kemal Gürel İlkokulunda gerçekleştirilen yıl sonu karne dağıtım töreninde öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kadriye-Kemal Gürel İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Yazıcı, uzun tatil döneminde öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.


Sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Ersin Yazıcı, öğrencilerin karne heyecanını paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu eğitim öğretim yılında gayret gösteren tüm öğretmen arkadaşlarımızı çok sevgili yavrularımızı çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum" ifadelerinde bulundu.


Karnesini verdiği her öğrenciyi tebrik eden Vali Yazıcı öğretmenlerle de konuşarak, "Çocuklarımızın bu başarısında ki en büyük pay velilerimiz ve değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizi göstermiş oldukları bu azim karşısında tebrik ederim. İnşallah güzel bir tatil geçirirsiniz. Hepinize iyi tatiller" ifadelerini kullandı.


Kadriye-Kemal Gürel İlkokulunda gerçekleşen karne törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Ahmet Özen, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Kadriye-Kemal Gürel İlkokulunu yaptıran Hayırsever Kadriye Gürel, öğrenci velileri ve diğer ilgililer katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.