Hava Durumu

Bakan Kılıç 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu millet, ilelebet bir oldu, beraber oldu. Gelecekte de bir olarak, beraber olarak, bütün ihanetlere, fitnelere, fitnecilere ve hainlere karşı sağlam duracaktır" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bakan Kılıç 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar' projesi kapsamında 81 ilde 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kılıç, yemek sonrası yaptığı konuşmada, "Bu millet asla ve asla hainlere geçit vermemiştir. Bunun en büyük ispatı sizlersiniz ve sizin sevdikleriniz, gazileriniz, şehitleriniz. O hain geceden sonra 16 Temmuz sabahı biz aydınlık bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip çıktığımızı tüm dünyaya haykırdık. Bu haykırış içinde yer alan sizlerin, gaziler ve şehit yakınlarının, her birinizin bir hikayesi var. Bu hikayeleri anlatılması gereken, hatırlanması gereken yaşanmış bir tecrübe olarak gördüğümüz için Bakanlık olarak böyle bir proje yaptık" ifadelerini kullandı.

Kılıç, konuşmasında şunları kaydetti: 

"Sizler, o gece yaşananları unutturmamak için duygularınızı o kadar güzel dile getirdiniz ki, bu 1 yıl içinde bu isyanı on binlere, yüz binlere aktardınız. Bazı illerde sokaklarda o kadar çok şey yaşanmadı ama sizleri görüp bunları birebir dinleyenler, o gece yaşananları çok daha iyi anladı. Ortaya koyduğunuz fedakarlık, birlik ve beraberlik herkese örnek olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor, 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız ama takılı da kalmayacağız, geleceğe koşacağız. Bu millet ilelebet bir oldu, beraber oldu. Gelecekte de bir olarak, beraber olarak, bütün ihanetlere, fitnelere, fitnecilere ve hainlere karşı sağlam duracaktır." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.