Hava Durumu

Bakan açıkladı! Seferler başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, önemli açıklamalarda bulundu.Turhan, 'Efsane Ekspres' olarak bilinen 'Ankara Ekspresi'nin bugün itibarıyla seferlerine yeniden başladığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bakan açıkladı! Seferler başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Efsane Ekspres" olarak bilinen "Ankara Ekspresi"nin de bugün itibarıyla seferlerine yeniden başlayacağına işaret ederek, çalışmalar tamamlandığı için bu ekspresin Ankara'dan ve Halkalı'dan her gün saat 22.00'de hareket edeceğini bildirdi.

Bakan Turhan daha önce yaptığı açıklamada trenin 4 pulman, 4 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluştuğunu belirterek, trenin 230 pulman, 80 yataklı yolcu kapasitesine sahip bulunduğunu dile getirdi.

Talebin yoğun olması halinde trenin kapasitesinin yataklı vagon ilavesiyle artırılabileceğini anlatan Turhan; "Ekspres, Ankara ve Halkalı'dan her gün saat 22.00'de hareket edecek. Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Sögütlüçeşme, Bakırköy'de duruşu olan trenin seyahat süresi, Ankara-Halkalı arasında 8 saat 44 dakika, Halkalı-Ankara arasında 9 saat olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.