Hava Durumu

Bahçeli darbecilere çok sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısı ile partisinin Güneydoğu ve Doğu'yu kalkındırma programını tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bahçeli darbecilere çok sert çıktı

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Doğu ve Güney Doğu Anadolu'yu kalkındırma programını tanıtırken yaptığı açıklamada, ikinci darbe girişimi ile ilgili iddialara da değinerek "Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izniyle görecekleri de vardır." dedi.

İşte Bahçeli'nin o konuşmasından satır başları;

FETÖ'nün 15 Temmuz ihaneti zaman geçse de unutulmayacak. Türkiye büyük bir güce sahiptir. Bu badirenin de üstünden gelinecektir. Devletin bir tarafı doğrulurken, bir tarafı inişe geçmektedir. FETÖ'nün yıpratmadığı hiçbir kurum yoktur. Türkiye düşmanı çevreler FETÖ ve PKK ile ülkemizin boyun eğmesini istemiştir. PKK, DAEŞ, PYD bilinen terör yöntemlerle üstümüze saldırmış, FETÖ ise devlet içerisinde hareket kabiliyetini artırmıştır.

PKK NE İSE FETÖ DE ODUR

FETÖ Türk İslam dünyasına düşman kim varsa onunla yumuşak ilişki kurmuştur. Türkiye takiye üstası şarlatanlar, sahte hocalar, Türkiye'ye düşman kim varsa onlarla entrika kardeşliği yapmışlardır.Devletimizi yıkmayı, silahla başaramayanlar ekonomik kurumlarla yeni saldırılara başlıyorlar. FETÖ işbirlikçidir, haindir, vatan millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK kimse, DAEŞ kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür.

BİZİM BEDENİMİZİ ÇİĞNEMEDEN...

Çok şükür darbe teşebbüsü binbir mücadeleyle püskürtülmüştür. İkinci bir darbe teşebbüsü iddiasıyla milleti korkutanlar gaflet içindedir, bu tavırlarından vazgeçmelidirler. Darbecilerin geleceği varsa, Allah'ın izniyle görecekleri de vardır. Öyle bir girişimde bulunacaklar bilsin ki, önce bizim bedenimizi çiğnemek zorunda kalacaklar.

ARTIK DAYANILMAZ BİR HALE GELDİ

MHP hükümeti terörle mücadele kapsamında destekleyecektir. Bugün Fırat kalkanı harekatının 32. Günündeyiz. ABD'nin ülkemize meydan okur gibi PYD YPG'ye yaptığı silah yardımları muhtemel Rakka ve Musul operasyonuyla ilgili kafa karışıklıkları bizi endişelendirmektedir. ABD terör örgütlerine destek verirken bu kan tutkunu caniler Türkiye'ye saldırmaktadır.Artık terör dayanılmaz hal almıştır. Türkiye 20 Temmuzdan bu yana tam bir facia yaşamaktadır. 905 evladımızı bir yıllık zaman zarfında şehit verdik. Her gün şehit gelmektedir. Bugün maruz kaldığımız tehlike günü birlik ve fason tedbirlerle geçiştirileme. Artık bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Ve MHP her türlü yapıcı iş birliği ve yakın temasa hazırdır. Ciddi köklü ve kalıcı tedbirlerin alınmaması halinde terör Türkiye'yi yutacaktır. Bu sorunun çözülememesi durumunda iç savaş ortamının oluşacağını artık herkesin idrak etmesi gerekmektedir. Silahlı mücadele yanından sosyal ve ekonomik tedbirlerin alınması gerekmektedir.

KÜRT SORUNU YOK

Türkiye'de kesinlikle bir Kürt sorunu yoktur. Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın sosyal bir takım sorunları vardır. Güneydoğu ve Doğu'yu Kalkındırma Programımız, birlik ve bütünlüğü ekonomik ve siyasi birlikteliği sağlama amacını taşımaktadır.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'YU KALKINDIRMA PROGRAMI

Temel amacımız, 23 ilde ekonomik büyümeyi ve sosyal gelişmeyi sağlayarak milli birliği temin etmektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.