Hava Durumu

Aylık harcaması dudak uçuklattı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda magazin gündeminden düşmeyen Bahar Candan'ın alışveriş için aylık harcaması duyanları hayrete düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2020 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2020 00:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Aylık harcaması dudak uçuklattı

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, moda programına yarışmacı olarak katıldı. Candan'ın alışveriş için aylık 300 bin lira harcaması ise yarışmacıları şaşırttı.

Uzun zamandır televizyon ekranlarında görünmeyen Bahar Candan, yarışma programı 'Doya Doya Moda'ya katılmasıyla gündeme oturdu.

KENDİSİNİ Tİ'YE ALAN YARIŞMACALARA YANIT VERMEDİ 

'Doya Doya Moda' yarışmacıları sette Bahar Candan ile alay ederek ona ünlü olmadığını ve çabuk eleneceğini söyledi. Candan ise kendisini ti'ye alan yarışmacılara yanıt vermedi.

AYLIK 300 BİN LİRA HARCIYOR 

Alışverişini tamamlayan yarışmacılar, makyaj odasında karşı karşıya makyajlarını yaparken, dış ses Bahar Candan'ın aylık alışveriş bütçesini de açıkladı. Dış ses konuşmasında "Aylık alışveriş bütçesi bazen yüz bin bazen 200 yüz bin bazen 300 bin liraya kadar çıkıyormuş" dedi.

Yarışmacılar ise bunu duyunca "Burası Doya Doya Moda burada 500 TL ile ne yapacak görelim" dediler.

'İşte Benim Stilim' yarışmasının ikinci sezonunda yarışan Nihal Candan'ın kardeşi olarak programa dahil olan Bahar Candan, zaman zaman saç rengiyle, zaman zaman paylaşımlarıyla, zaman zaman da yaptığı ilginç photoshop'larla gündeme geliyor.

Son olarak saç rengini değiştiren Bahar Candan, aldığı kilolarla da gündeme geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.