Hava Durumu

Aykut Kocaman'dan Beşiktaş mesajı

Süper Lig'de 5. hafta karşılaşmalarında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Aykut Kocaman'dan Beşiktaş mesajı

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Kocaman,"Bu skorları Beşiktaş ve Akhisar maçlarında da almamız lazım. Milli araya kadar bunu yapabilirsek bizim için ciddi bir kazanım olacak ve hedefimize koşar adım gitmeye başlayacağız." dedi.

''DIRAR'IN SAKATLIĞI ETKİLEDİ''

Aykut Kocaman, Dirar'ın sakatlanmasından sonra bu sakatlıktan etkilendiklerini söyleyerek, "Devreye girmeden gelen gol, özgüvenimizin tekrar parçalanmasının önüne geçti. İkinci yarıda Mehmet'in de pozisyonuna adapte olmasıyla kontrolü ele aldık. Üçüncü golden sonra kontrolü tamamen elimize aldık. Skor iyi, galibiyet iyi ama Beşiktaş ve Akhisar karşısında da kazanırsak bunun bir anlamı olacak." diye konuştu. 

''FENERBAHÇE BENİ GÖNDERENE KADAR BURDAYIM''

Son dönemlerdeki yaşanan olumsuzluklarla ilgili de konuşan Aykut Kocaman, ''Fenerbahçe yönetimi beni gönderene kadar buradayım.'' dedi.

Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili de konuşan Kocaman, "O maç, 'Hazır değiliz' demenin anlamının olmayacağı bir maç. Trabzonspor karşısında da pek hazır değildik ama mücadeleci oynadık. Maçı istedik. Başakşehir maçı da öyleydi. Şampiyonluk isteyen takımlardı bunlar. Bir sonraki şey Beşiktaş maçında da olacak. Kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.